Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

semerkand

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
40
Takım
Diğer
ve aleykum selam bacim.. Hoş geldin sefa geldin.. üyeliğin hayırlı olsun..güzel paylaşımlarınızı bekliyoruz..selamlar..

fetih1

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
hoş geldiniz sefalar getirdiniz...Gerçi bende yeni üyeyim ama yardım istediğiniz konu ne ile ilgiliydi? Elimizden geleni yaparız inşaallah...Allaha emanet olun...

*_NaZLı_*

(*_BABASININ_KIZI_*)

Aldığı Beğeniler
2,357
Takım
Diğer
ve aleykümselam hoşgeldiniz hayırlı olsun üyeliğiniz inş
paylaşımlarınızı bekliyoruz...
hangi konuda yardım istiyorsunuz;elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız inş.
selam ve dua ile...

nurnesli

Hayat üç noktadan ibaret...

Aldığı Beğeniler
124
aleyna ve aleyküm selam hoşgeldiniz hayırla geldiniz inşallah...yardım istediğiniz konuyu söylerseniz inşaAllah Rabbim'in izniyle yardımcı olmaya çalışırız

**beyaz_nur**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
ve aleykümslm...hoş geldiniz ...Amine Elif Demir ....hoşgeldiniz

AMİNE ELİF DEMİR

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
BALIKESİR-ankara-istanbul-sakarya-bayburt-yozgat-B
Takım
Fenerbahçe
KardeŞlerİm
bu sİtenİn sahİplerİ hakkinda bİlgİ İstİyorum ? AmaÇlari nedİr? Tasawuf yolundalar mi?yoksa bİr dernek veya kuruluŞa sahİplermİ ? Hocalari kİ? Genelde rİsale-İ nurdan İnsanlar gÖrdÜm ben siradan bİrİsİyİm acaba İÇİnİzde yabancimi kaliri

[KaYRa]

İslam Güzel Ahlaktır...

Aldığı Beğeniler
11
Takım
Fenerbahçe
KardeŞlerİm
bu sİtenİn sahİplerİ hakkinda bİlgİ İstİyorum ? AmaÇlari nedİr? Tasawuf yolundalar mi?yoksa bİr dernek veya kuruluŞa sahİplermİ ? Hocalari kİ? Genelde rİsale-İ nurdan İnsanlar gÖrdÜm ben siradan bİrİsİyİm acaba İÇİnİzde yabancimi kaliri

VE aleyna aleyküm selam kardeşim öncelikle hoşgeldin
Bizlerde senin gibi sıradan insanlarız herhangi bir derneğe veya kuruluşa bağlı degil site sitemizde hafızlar öğretmenler askerler öğrenciler her meslekten kardeşlerimiz mevcut istediğin her konuda yardımcı oluruz inşALLAH sana
Selam ve dua ile...

Üst Alt