- Aldığı Beğeniler
- 0
ERZURUMLU IBRAHIM HAKKI HAZRETLERININ ESINE YAZDIGI MEKTUP
IZZETLI, HURMETLI;HAKIKATLI;ADAMLIKLI,SEFKATLI,HATIRLI,GONULLU;ASILLI,USULLU,
AKILLI,IZANLI,HUNERLI,MARIFETLI,USLUPLU,YAKISIKLI,GUZEL HUYLU
TATLI DILLI,UZUN BOYLU,INCE BELLI HATUNUM,HELALIM;DERUNI ILDEN VE CANU GONULDEN SELAMLAR VE DUALAR EDIP OL MUBAREK NAZIK HATIRIN SUAL EDERIZ;HUDANIN BIRLIGINE EMANET VERIRIZ.
BENIM NAZLI YAR_I GAM GUSARIM.BENIM SENLIGIM SOHRETIM,BENIM SEVDIGIM,KEYFIM,BENIM CANIM FIRDEVSIM!
Neylersin nislersin ne keyfetsin ne fikirdesin ne haldesin ne demdesin?
Benim guzelim garip gonlunu ne ile eglersin?okurmusun,nakismi islersin?oynarmisin gulermisin?benim gonlum senin halinle eglenir,sen necesin ?keske sizi getirsem,bu vilayetleri seyrettirsem,zira sensiz canim rahat olmuyor.benim guzel keyfim senden ayrilmak ne cetin ahvalmis
bilmezdim.Hak teala gonul hosnuguyla bir dahi dunya gozuyle
gorusmek muyesser eylesin
FIRDEVS sakin benden kusmeyesin ki gonlum SIKILMASIN;kusurlarimi affet.ahiret hakkini helal eyle.bin tabaka kagit yazsam seninle
sozlerim tukenmez.gonlunuz her ne meyve isterse sehirden getirtesiniz
mevesiz kalmayasiniz.haftada iki kere cayalra bahcelere cikasiniz.habsolmayasiniz rahat olasiniz,ALLAHIN birligine emanet olasiniz
omrun uzun olsun.amin ya Mu_inBRAHIM HAKKI HAZRETLERI ESINE YAZDIGI MEKTUP
IZZETLI, HURMETLI;HAKIKATLI;ADAMLIKLI,SEFKATLI,HATIRLI,GONULLU;ASILLI,USULLU,
AKILLI,IZANLI,HUNERLI,MARIFETLI,USLUPLU,YAKISIKLI,GUZEL HUYLU
TATLI DILLI,UZUN BOYLU,INCE BELLI HATUNUM,HELALIM;DERUNI ILDEN VE CANU GONULDEN SELAMLAR VE DUALAR EDIP OL MUBAREK NAZIK HATIRIN SUAL EDERIZ;HUDANIN BIRLIGINE EMANET VERIRIZ.
BENIM NAZLI YAR_I GAM GUSARIM.BENIM SENLIGIM SOHRETIM,BENIM SEVDIGIM,KEYFIM,BENIM CANIM FIRDEVSIM!
Neylersin nislersin ne keyfetsin ne fikirdesin ne haldesin ne demdesin?
Benim guzelim garip gonlunu ne ile eglersin?okurmusun,nakismi islersin?oynarmisin gulermisin?benim gonlum senin halinle eglenir,sen necesin ?keske sizi getirsem,bu vilayetleri seyrettirsem,zira sensiz canim rahat olmuyor.benim guzel keyfim senden ayrilmak ne cetin ahvalmis
bilmezdim.Hak teala gonul hosnuguyla bir dahi dunya gozuyle
gorusmek muyesser eylesin
FIRDEVS sakin benden kusmeyesin ki gonlum SIKILMASIN;kusurlarimi affet.ahiret hakkini helal eyle.bin tabaka kagit yazsam seninle
sozlerim tukenmez.gonlunuz her ne meyve isterse sehirden getirtesiniz
mevesiz kalmayasiniz.haftada iki kere cayalra bahcelere cikasiniz.habsolmayasiniz rahat olasiniz,ALLAHIN birligine emanet olasiniz
omrun uzun olsun.amin ya Mu_inBRAHIM HAKKI HAZRETLERI ESINE YAZDIGI MEKTUP