Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

turangida

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14,607
Takım
Galatasaray
Bilgeliğin tek koşulu var: Dünü yarında yaşayacaksın; ama dünü yarına taşımayacaksın.
...
Gece boyunca düşünüyorsun. Düşünmek, kanamaktır. Sadece bedenden dışarı akmaz kan. İnsanın kendi içine de akar.
...
Genç kızı sadece Kederli Söğüt anlar gibiydi. Doğa alışılmadık sevgilerle dolu… Bulut toprağı sever. Onu yükseklerde, tepelerde kucaklar. Ulaşamadığı yerlerde ise ona gözyaşlarını yollar. Kurt aya tutkundur. Ona bakarak umutsuz sevgisini söyler, ağıtlar yakar. Rüzgar çiçekleri götürmek ister gittiği yere. Bir insan bir ağaca tutulmuş, ne var bunda?
...
Bu kitapta okuyacaklarınızın tümü uydurmadır. Palavradır. Adlar da, tarihler de, olaylar da gerçek değildir. Düş ürünüdür. Sondaki kaynakça bile./ Ülkü Tamer- Tarihte Yaşanmamış Olaylar

fatmabeyza

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
716
Ben burayı beğendim
Bilgeliğin tek koşulu var: Dünü yarında yaşayacaksın; ama dünü yarına taşımayacaksın.
...
Gece boyunca düşünüyorsun. Düşünmek, kanamaktır. Sadece bedenden dışarı akmaz kan. İnsanın kendi içine de akar.
.Burası doğru

Aslında bu kitabı alıpda okumak lazımgibi geldi bana

Üst Alt