Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

sseeniyye

aciz üye

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Diğer
Ey Allah’ım! Bütün kainat bana düşmanlık etse de, iki dünyanın hayatı elimden gitse de umursamamam gerek.

Çünkü Sen beni terbiye eden sahibimsin, yaratanımsın, mabudumsun.
Çünkü ben Sen’in mahlukunum, Sen’in sanatınım.Seninle irtibat manasına gelen diğer mükerremlik bağlarından son derece uzak olmaklığımla beraber ve son derece isyankarlığımın, o bağların kesilmesine sebep olması ile beraber o masnuiyet ve mahlukiyet yönüyle benim seninle bir bağım vardır.

İşte Ey Halikim! Senin mahlukun olmam diliyle sana yalvarıyorum. Sen Rabbimsin, Razıkımsın, Malikimsin, beni şekillendirensin…

Allah’ım! Senin güzel isimlerinle, ism-i Azamınla, Furkan-ı Hakiminle, Habib-i Ekreminle, Kelam-ı kadiminle, Arş-ı Azamınla, milyon “Kul Hüvellahu Ehad” ile sana yalvarıyorum ki, bana merhamet edesin.

Ya Allah, Ya Rahman Ya Hannan, Ya Mennan, Ya Deyyan…. Günahlarımı sil!....

Ya Gaffar, Ya Settar, Ya Tevvab, Ya Vehhab... Beni affet!....

Ya Vedud Ya Rauf Ya Afuv Ya Gafur… Bana lütfet!...

Ya Latif Ya Habir Ya Semi Ya Basir… Beni bağışla!...

Ya Halim Ya Alim Ya Kerim Ya Rahim… Bizi doğru yola ilet!...

Ya Samed Ya Hadi… Fazlını bana nasip et!...

Ya Bed’i Ya Baki Ya Adl Ya Hüve… Kalbimi ve kabrimi iman nuruyla nurlandır!...

Ya Nur Ya Hakk Ya Hayy Ya Kayyum Ya Malikelmülk Ya Zel-Celali vel ikram….

Ey herşeyin evveli ve sonu olan, Ey açık ve gizli olan, Ey güçlü ve kudret sahibi olan,Ey benim sahibim yalnız kendisi olan, Ey günah ve kusurları gideren, Ey en iyi şekilde mehamet eden, Senin Kur’an’da ki ism-i Azamınla ve Alem kitabında ki Sırr-ı a’zamın olan MUHAMMED (a.s.v) ile yalvarıyorum ki; Bu güzel isimlerinden, kalibimdeki kalbime, Kabrimdeki ruhuma ism-i A’zam nurlarını ifaza eden birer pencere açılsın ki; Bu sayfa kabrimin damı gibi olup, bu isimler hakikat güneşinin şualarını ruhuma ifaza eden birer pencere gibi olsunlar….

Ey Allah’ım! Diliyorum ki: ebedi bir dilim olup, kıyamet ve haşre kadar, bu isimlerle yalvarsın!...Bu baki nakış ve hurufatı benden sonra bu geçici dilime bedel kıl….

Allah’ım! Efendimiz muhammed (sav)’e onun al ve ashabına öyle bir selat ve selam indir ki: onunla bizi bütün korkunç durum ve afetlerden kurtarasın…onunla bütün ihtiyaçlarımızı gideresin… bizi bütün kötülüklerden temizleyesin… bütün günah ve hatalarımızı silesin…

Ey Allah’ım! Ey dualara cevap veren! O salavatları ve hayatımın ve ölümümden sonraki bütün vakitlerdeki bütün an ve zamanlarda isyankar nefeslerimden daha fazla gerçekleşen salavatlardan ve yukardaki salavatların çarpımından daha fazla salavat benden kabul et….

(((amin amin amin..)))

bu "Tazarru ve Niyaz" Bediüzzaman Hazretlerinin Risale-i Nur Külliyatının

Mesnev-i Nuriye mecmuasından alınmıştır....

istifade etmemiz temennisiyle...

batmayan ve sonu olmayan güzel'e emanet...

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Allah’ım! Efendimiz muhammed (sav)’e onun al ve ashabına öyle bir selat ve selam indir ki: onunla bizi bütün korkunç durum ve afetlerden kurtarasın…onunla bütün ihtiyaçlarımızı gideresin… bizi bütün kötülüklerden temizleyesin… bütün günah ve hatalarımızı silesin…
Tüm kalbi dualarını yürekten amin kardeşim.Bu güzel paylaşımınız için allah c.c. razı olsun.

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray
amin amin amin kardeşim.Yüreğine sağlık kardeş.Rabbim azze ve celle razı olsun.Çok güzel bir paylaşımdı.​

Üst Alt