Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

keremm

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Galatasaray
vah vah.bizim kızlarda büyüye kafayi takmiş.

de hadi anlayan varsa çüzsün bu büyü işini.

(aslında birisinden şüpheleniyorum,büyü yapmış olabilir.ama acaba hangi takımı tutuyor.silaucan bu işi sen halledebilirsin aslinda.öğren bakalım hangi takimi tutuyor.hani flaş olarak haber yapmıştınya onu.pashada sana yardım edebilir.)hadi çekirge

Habibemsin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Original von silaucan
ilkay sen bizim herşeyimizsin,olay hakkaten budur,Avrupada tarih yazan Galatasarayla atışmaya kalkılmaz ki,

olabilir Fenere her seferinde yenilebiliriz ama kesin kara büyü vardır :p

Kara deyil sari lacivert büyüsü :D

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Orjinal Yazarı silaucan
evet bence de yarın görünmeyin,hatta hiçbir fenerli görünmesin buralarda yaaaa,tamam yendiniz de niye bizle uğraşıyorsunuz,klasik fenerli tipi işte,sinir şeyler..... :p =)

YAŞA FENERBAHÇE

aferim

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Orjinal Yazarı keremm
başta YAMUSAB ve diğer fenerbahçelileri tebrik ederim.
ne yapalım kaderimizde bu varmış demek.
sanki başka işiniz gücünüz yok,ikide bir gelip bizi yeniyorsunuz.vallahi tebrikler.

dostum fener gs karşısında başka oynar ;)

konyali-kiz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
Orjinal Yazarı silaucan
ilkay sen bizim herşeyimizsin,olay hakkaten budur,Avrupada tarih yazan Galatasarayla atışmaya kalkılmaz ki,

olabilir Fenere her seferinde yenilebiliriz ama kesin kara büyü vardır :p

BENCEDE NED OLSA FB Falci Büyücü Spor Kulübü

NEYSE BIZ SIZE YENILDIK AMA GIDIPTE BÜYÜK TAKIMLARA KARSI BIZ YENILMEY ÖRNEK MILAN
YAW NEYAPALIM SANSSIZLIK HEP KCÜK TAKIMLARI KÜCÜK GÖRÜP YENILIYOZ :D

YAW YAMUSAB BEN SANA HEP DUA EDIYOM ALLAH DUALARINI KABUL ETSIN DIYE YOKSA SEN FE5IN YENMESI ICIN FELANMI DUA EDIYON :D

SAKA BIR YANA ARKADASLAR BEN SITEYE BIR MÜDDET GIREMIYECEGIM MALUM YOGUN SINAV TRAFIGINDEYIM VE 2 HAFTA SONRA DIREKSIYON SINAVIM VAR VE BENI SIMDIDEN KORKULAR BASTI
YAMUSAM BEN SANA HEP DUA EDIYORUM TAM YARIM SENENIN ÜZRERINDE SENSE HEP UNUTUIYOM DIYOSUN DUA ETTE LÜTFEN SINAVLAR IYI GECSIN VE EHLIYETI ALAYIM; AY COK KORKUYOM

ARKADASLAR BANA DUA EDIN UZUN ZAAMNDIR MÜTHIS BEYNIMIN BELIRLI BIR KÖSESI AGRIYOR, KILO VERDIM VE ALAMIYOM 45KG DÜSTÜM :sulugoz:
ARKADASLARIMIN BENIM ÜZERIDME BAZI SÜPHESI VAR INSALAH HICBIRI CIKMAZ ZATEN ONLAR DIYOR DIYE DOKTORA GITME KARARI ALDIM :D ONLAR BENDEKI HASTALIGI BENDEN COK ANLADILAR
ZATEN KALSIYUM; MAGNESIUM; VITAMIN VE KANIMDA SU EKSIKLIGI VAR
VAYBE BU YASTA DÖKÜLÜYOM :D

YANI MUSAB DIYECEGIM BARI SIMDI DUA ET BENI UNUTMADA DOKTORA GITTIGIMDE KÖTÜ BISEY CIKMASIN :D

HAYDIN ALLAHA EMANET OLUN

iLkay*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
Orjinal Yazarı YaMusaB
Orjinal Yazarı keremm
başta YAMUSAB ve diğer fenerbahçelileri tebrik ederim.
ne yapalım kaderimizde bu varmış demek.
sanki başka işiniz gücünüz yok,ikide bir gelip bizi yeniyorsunuz.vallahi tebrikler.

dostum fener gs karşısında başka oynar ;)

evet bari pendik gibi küçük takımlara yeniliyoruz
hırsla büyük takımlarla iyi oynayalım ki
karizma birazcıkda olsa yerine gelsin

fenerbahçe =) :D

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
konyalı ilk önce büyük geçmiş olsun :D

baq sitede bisüre yokmuş, güzelce ayrılık yapmak varken, çamur atarak ayrılmak oldu mu şimdi, yakıştı mı sana... maçı izlemişsindir herhalde...

sen bol bol süt ürünlerinden almaya çalış, bide yeşil bitkiler unutma ok... bide gs maçlarını seyretme, sağlığa zararlı :D

RAbbim yar ve yardımcın olsun, ve 'Şafi' esması en kısa zamanda tecelli etsin...

Sınavlarında da başarılar... (baq bu sefer ettim) :D

konyali-kiz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
Orjinal Yazarı YaMusaB
konyalı ilk önce büyük geçmiş olsun :D

baq sitede bisüre yokmuş, güzelce ayrılık yapmak varken, çamur atarak ayrılmak oldu mu şimdi, yakıştı mı sana... maçı izlemişsindir herhalde...

sen bol bol süt ürünlerinden almaya çalış, bide yeşil bitkiler unutma ok... bide gs maçlarını seyretme, sağlığa zararlı :D

RAbbim yar ve yardımcın olsun, ve 'Şafi' esması en kısa zamanda tecelli etsin...

Sınavlarında da başarılar... (baq bu sefer ettim) :D

YAW YAMUSAB BIZDE LIG TVMI VARDA MACI IZLIYIYEYIM YADA BEN BIZIM CAMININ LOKALINE GIDIP ERKELERLEMI SEYREDEYIM TÖBE TÖBE
BENIM BABAM HAYATTA ÖYLE SEYLERE PARA VERMEZ
HERZAMAN DER ONLARA VERECEGIME FAKIRE VEREYIM DER VE YAPARDA ALLAH KENDISINDEN RAZI OLSUN

BEN GS MACLARINI IZLEMIYOM ANCAK SIFRESIZ OLURSA VEDE SINAVLAR OLMASSA BEN ZATEN SINAVLARDAN TV YE FIRSAT BULAMIYOM ANCAK BOS ZAMANLARDA VE SUAN ZATEN SINAVA CALISIYOM AMA CANIM SIKILDI
ONDAN TAKILIYOM ZATEN GNE BEYNIMIN O AGRIYAN KÖSESI AGRIMAYA BASLADI :( INSALLAH SINAVDA AGRIMAZ GECENKI SINVDA COK SIDDETLI BASLAMISTI ALLAHTAN ARKADASLAR SAYESINDE KOPYAYLA GECTIM

BEN ZATEN GS YE KÜSÜM EGER CAFERCAN GERI GELMESIN KÜSECEM ONLARA
MALUM CAFERCANDA SATILIRSA; BENDE SEYREDESIM YOK ZATEN NASIL SEYRDECEMKI

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
baq fenerbahçeye geçeyim felan deme ok :D

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
Gs liler üzülmeyin..haftaya Trabzonsporlu uşşaklar sizin intikamınızı alırlar..hep beraber horon teperiz :D

Üst Alt