Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Beste

Dert etme Duâ et..

Aldığı Beğeniler
18,751
Takım
Galatasaray
islamic16sb8eq4.gif

gallery_image_mDk66h8.gif
Selamun Aleykum Yenidendogus Ailesi;

Aramizda olan değerli ablalarından

Güner58

ablamız kendi azim ve çabasıyla

bizimde duaları sayesinde hafızlığını tamamlamıştır..

ALLAH mübarek etsin ablam..Hayırlı Olsun inşaALLAH..

:gul: :gul: :gul:

(gec haberimiz oldu kusurumuza bakma abla)​

kbpm7.gif

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Aleyküm Selam
Hayirli olsun insaAllah abla tebrik ederim
Baki Selamlarimla.......

Güner

mekan 07 vatan 58

Aldığı Beğeniler
4,292
Takım
Fenerbahçe
ve aleykümselam bitanem canım benim...çok çok çok teşekkür ederim ne güzel bir kutlama beni hem mahcup hemde mutlu ettinz..Rabbimde sizleri hepinizi mutlu etsin...ve isteyen herkese nasip etsin...bugün 22gün oldu bitireli Rabbim nasip etti ne kadar hamdetsem azdır...Kuranın tamamını ezberlemekle bitmiş olmuyor bundan sonrası daha önemli unutmamak için devamlı çaba göstermem lazım ve anlamıyla buluşup ahkamıyla amel etmeyi hayatıma geçirmeyi nasip etsin tam bir hafız olmak için uğraşmayı nasip etsin Rabbim...
Hafızlık calişması zor ama çok güzel bir çalışma devamlı kuranla beraber olma kucağında elinde kahvaltı sofranda hep yanında yerine göre işlerini yaparken bile bi taraftanda dersine çalışmak hepsi çok güzel..,çok fedakarlık ve sabır gerektiren bir çalışma...zaten fedakarlık yapmadan güzel şeylere ulaşılmıyor ki...neyse daha çok paylaşmak istediğim şeyler var ama uzatmayım artık dualarınızda unutmayın tekrara başladım şimdi sağlama deniyor kursta buna... Rabbim kolaylaştırsın dualarınzla inşaallah...
:gulver::gulver::gulver: :gulver: :gulver: :gulver: :gulver:

Güner

mekan 07 vatan 58

Aldığı Beğeniler
4,292
Takım
Fenerbahçe
(gec haberimiz oldu kusurumuza bakma abla)
estegfrullah canım ne kusuru suç bende ben haber etmedim ki asıl siz kusura bakmayın:)

Beste

Dert etme Duâ et..

Aldığı Beğeniler
18,751
Takım
Galatasaray
estagfirullah ablam Amin Amin
Dualarinda bizleri unutma insAllah :G:

seylan_54

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,393
Allah kabul etsin inşallah. Bundan sonrası içinde Allah kolaylıklar versin inşallah.

Hayırlı olsun..

YaRêN

GüIefşaN

Aldığı Beğeniler
11,197
Takım
Galatasaray
ALLAH mübarek etsin Hayırlı Olsun inşaAllah.. Rabbim bundan sonrası içinde kolaylık versin.... Rabbim bizlerede nasip etsin kendi yolundan ayırmasın..Amin...

Güner

mekan 07 vatan 58

Aldığı Beğeniler
4,292
Takım
Fenerbahçe
ALLAH mübarek etsin Hayırlı Olsun inşaAllah.. Rabbim bundan sonrası içinde kolaylık versin.... Rabbim bizlerede nasip etsin kendi yolundan ayırmasın..Amin...

amin.güzel duaların için çok teşekkürler.Rabbim razı olsun.isteyen herekse nasip etsin:G:

Üst Alt