Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

vakkas

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
42
Takım
Diğer
Yaşlı kadın pençeli bacağı olan bir yılanın gece duvarı tırmanarak içeri girdiğini gördü.

Çin'de pençeli bacağı olan bir yılan bulundu. 66 yaşındaki Çinli Duan Kiongşiu sürüngeni gece yarısında pençesiyle yatak odasının duvarında tırmanırken bulduğunu söyledi.
Çin’in güneybatısındaki Suining kentinde yaşayan Duan “Uyandım ve tuhaf bir tırmalama sesi duydum. Lambayı yaktım ve bu canavarı pençesiyle duvara tırmanırken gördüm” dedi.
Yılanı bulan kadın çok korktuğunu bir ayakkabı kaparak yılana vurup öldürdüğünü daha sonra da ölüsünü bir şişe içindeki alkole koyarak muhafaza ettiğini söyledi.
32 santimetre boyunda ve küçük bir parmak kalınlığında olan yılan şimdi Çin’in Batı Normal Üniversitesi’ndeki Hayat Bilimleri Bölümü tarafından incelemeye alındı.
Yılan uzmanı olan Long Shuai “Bu gerçekten şok edici ama otopsi etmeden önce bunun neden olduğunu bilemeyiz” dedi.
Yılanlarda görülen en yaygın mutasyon biçimi ikinci bir baş olması. Bu da aynen insanlarda Siyam ikizleri olarak bilinen oluşumla benzerlik gösteren bir mutasyon şekli.

8818663.jpg

nur_41

..hamd..

Aldığı Beğeniler
3,707
Takım
Galatasaray
Yılanın bacağı ilginç de ilginç olan başka şeylerde var :)
Örneğin o koca yılan evin içine nasıl girdi ve duvara nasıl tırmandı
Kadında ki de nasıl bir cesaret ki bir ayakkabıyla koca yılanı öldürebildi :)
Bacakta tavuk bacagına benziyor:)
Daha neler görücez
Teşekürler..

ferdane

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Takım
Galatasaray
allahım sen bizleri muhafaza eyle yarabbim daha neler göreceğiz kim bilir allahım hayırlısını göstersin cümlemize

dilsitan

Ya HaY

Aldığı Beğeniler
9,655
Takım
Galatasaray
Allah Allah ya ck ilginc
daha neler görcez acep..

SUDENUR

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Bismillahirrahmanirrahim, ey güzel Mevlam sen nelere kadirsin.Tüylerim ürperdi.
Allah sonumuzu hayr etsin,beterinden esirgesin(AMİN)
.

Üst Alt