evet ihvanlar bizim içinde geçicide olsa ayrılık vakti gözüktü...
liseyi bitirdikten 4 yıl sonra cenab-ı hak elhamdulillah üniversiteye hazırlanma fırsatı lutfetti... ve bende katsayı madurlarından olduğum için girebildiğimiz tek bölüm olan ilahiyat için iyi puan almam gerekiyo...
malumunuz üniversite sınavına çok az bir zaman kaldı, onun için bende az kalan bu süreyi sıkı bir programla geçirmeye niyetlendim, bu yüzden haziran 15'e kadar bilgisayarı kapatma kararı aldım...
inşallah haziran 15'te muzaffer olarak dönerim...
tabi hayat zannettiğimiz haletin yalnız bulunduğumuz dakika olması hasebiyle ve bir dakika sonramızın ne olacağı gayb olduğu için hepiniz hakkınızı helal edin...
bizimde hakkımız varsa bilumum helali hoş olsun...
cenab-ı hak cümlemizi hak yolundan ayırmasın...
buradaki kardeşliğimizin bozulmasına izin vermesin..
şu aralar ülkemizin ve milletimizin üzerinde olan sıkıntı ve musibetlerden bir an önce kurtuluş nasip etsin...
rabbim yar ve yardımcınız olsun...
batmayan ve sonu olmayan en güzel'e emanet....
"esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu ebeden daimen ve salihen"
liseyi bitirdikten 4 yıl sonra cenab-ı hak elhamdulillah üniversiteye hazırlanma fırsatı lutfetti... ve bende katsayı madurlarından olduğum için girebildiğimiz tek bölüm olan ilahiyat için iyi puan almam gerekiyo...
malumunuz üniversite sınavına çok az bir zaman kaldı, onun için bende az kalan bu süreyi sıkı bir programla geçirmeye niyetlendim, bu yüzden haziran 15'e kadar bilgisayarı kapatma kararı aldım...
inşallah haziran 15'te muzaffer olarak dönerim...
tabi hayat zannettiğimiz haletin yalnız bulunduğumuz dakika olması hasebiyle ve bir dakika sonramızın ne olacağı gayb olduğu için hepiniz hakkınızı helal edin...
bizimde hakkımız varsa bilumum helali hoş olsun...
cenab-ı hak cümlemizi hak yolundan ayırmasın...
buradaki kardeşliğimizin bozulmasına izin vermesin..
şu aralar ülkemizin ve milletimizin üzerinde olan sıkıntı ve musibetlerden bir an önce kurtuluş nasip etsin...
rabbim yar ve yardımcınız olsun...
batmayan ve sonu olmayan en güzel'e emanet....
"esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu ebeden daimen ve salihen"