- Aldığı Beğeniler
- 3
- Takım
- Galatasaray
Emekli bir işçinin İstanbul Beykoz'da açtığı dava Telekom aleyhine sonuçlandı..Bu karar diğer tüketiciler için emsal oluşturmakta..
Bulunduğunuz ilin tüketici koruma derneğine son telefon faturanızla müracat etmeniz yeterli.
Telekomdan son 10 yıllık sabit ücret tutarı olan 820.00 YTL size iade olacak,ayrıca bundan sonra faturalarınıza sabit ücret yansımayacak.
İişem yapmazsanız,sabit ücreti ödemeye devam edeceksiniz...
Merkez Adı:
İletişim
TÜKETİCİYİ KORUMA DERNEĞİ GENEL MERKEZİ
Telefon:
0 (216) 349 85 10 PBX
Faks:
0 (216) 414 80 68
Merkez Adresimiz:
Osmanağa Mahallesi Çilek Sokak No: 51/3
Kadıköy-İSTANBUL
(Salı Pazarı köşesi, BİM Market karşısı)
E-Posta Adresleri:
tukoder@tukoder.org.tr
Çalışma Saatlerimiz:
Haftaiçi 9.30 ile 17.30 arası ve Cumartesi günü saat:10.00 ile 12.00 arasındadır..
Mailime gelen bir haber. aslı varmı bilmiyorum. Sabit tlf. üzerime kayıtlı olmadığınan ben ilgilenemiyorum.Eşimi ve yakınlarımı uyarıcam. sonucuda yazarım inşallah...
Bulunduğunuz ilin tüketici koruma derneğine son telefon faturanızla müracat etmeniz yeterli.
Telekomdan son 10 yıllık sabit ücret tutarı olan 820.00 YTL size iade olacak,ayrıca bundan sonra faturalarınıza sabit ücret yansımayacak.
İişem yapmazsanız,sabit ücreti ödemeye devam edeceksiniz...
Merkez Adı:
İletişim
TÜKETİCİYİ KORUMA DERNEĞİ GENEL MERKEZİ
Telefon:
0 (216) 349 85 10 PBX
Faks:
0 (216) 414 80 68
Merkez Adresimiz:
Osmanağa Mahallesi Çilek Sokak No: 51/3
Kadıköy-İSTANBUL
(Salı Pazarı köşesi, BİM Market karşısı)
E-Posta Adresleri:
tukoder@tukoder.org.tr
Çalışma Saatlerimiz:
Haftaiçi 9.30 ile 17.30 arası ve Cumartesi günü saat:10.00 ile 12.00 arasındadır..
Mailime gelen bir haber. aslı varmı bilmiyorum. Sabit tlf. üzerime kayıtlı olmadığınan ben ilgilenemiyorum.Eşimi ve yakınlarımı uyarıcam. sonucuda yazarım inşallah...