Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
Bir kardesimiz anlatiyor.

Islam'i daha güzel yasamak için bir zata baglandim. Bu zat sakal birakmami söyledi, kisa bir sonra sakal biraktim. Sonra kiligimi degistirmemi söyledi, onu da yaptim. Bir süre sonra, evde TV varsa, onu evden çikarmami söyledi, onu da yerine getirdim. Bu duduma sinirlenen esm evi terk edip ailesinin evine gitti. Durumu Hocaefendiye aktardigimda söyle söyledi;
- Bu is bizi asar. Sen Seyda Hazretlerinin yanina git. Sana ancak o yardimci olur.
Bunun üzerine Seyda Hazretlerine gittim . Bulundugum durumu arz ettim. Mübarek söyle buyurdu.
- Televizyon nedir ki, iki üç parçadan olusan bir makinedir.Onu evine geri getir ve esinin gönlünü al.
Bu söz üzerine mübaregin dedigini aynen yaptim.Esim;
- Bu anlayisli insan kimdir böyle? Beni de götür dedi. Bir süre sonra esimide alip Seyda Hazretlerini görmeye gittim. Ona intisap eden esim, kisa sürede çok degisti. En sonunda televizyonu kendi istegiyle evden çikardi.,

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
pek Tv izlemiyorum ama Tv siz de olmuyor..iyi kullanıldığında gayet yararlı..digital çanak anteni olanlar bilirler..öyle hoş tv kanalları varki insana baya yararlı şeyler öğretiyorlar..geçenlerde şans eseri hilal tv yi açmıştım.eski oyunculardan yaşar alptekin vardı...telefonla katılan ersen ve dadaşlar öyle duygulu konuşmaya başladı ki;orada buluna konukları spikerleri hep ağlattı..içimden dedim bu olay başka bir kanalda olsaydı..raiting patlaması olurdu..herkes onu konuşurdu..inş bu tv lerimizde bizlerin sayesinde güçlenecek..

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
Orjinal Yazarı ExELaNcE
pek Tv izlemiyorum ama Tv siz de olmuyor..iyi kullanıldığında gayet yararlı..digital çanak anteni olanlar bilirler..öyle hoş tv kanalları varki insana baya yararlı şeyler öğretiyorlar..geçenlerde şans eseri hilal tv yi açmıştım.eski oyunculardan yaşar alptekin vardı...telefonla katılan ersen ve dadaşlar öyle duygulu konuşmaya başladı ki;orada buluna konukları spikerleri hep ağlattı..içimden dedim bu olay başka bir kanalda olsaydı..raiting patlaması olurdu..herkes onu konuşurdu..inş bu tv lerimizde bizlerin sayesinde güçlenecek..

İnşallah.tv sever olmayan sizde de bir atak varsa gidişat iyi. ;)

TebessüM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
tv izlemeyi seviyorum özellikle belgesel ve haber programlarını
dün akşam 5n1k ya baktım leyla şahin'le röportaj yapmışlardı güzeldi
ama çok fazla tv seyeretmek zaman kaybı oldugundan fazla zaman ayıramıyorum
ama hilal tv gerçekten güzel programlar yapıyor inş tez zamanda büyür

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
burda önemli olan televizyon değil,eşinin kırılmamasını öneren büyük şahıs ve eşini kırmamak için ona rahat ortam hazırlayan eştir, :pniye konuyu çarpıttınız :p

ayrıca televizyon malesef kişileri kendine bağlamayı başaran bir alet olmuş,evet itiraf etmeliyim ki tv olmayınca günah oranınında azalacağını düşünüyorum ama yinede vazgeçemiyorum,,,,günaha sebebiyet veren herşeyden alıkoy bizleri Yarab!
(amin)(amin)(amin)

Üst Alt