Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Zühre

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Bizim Temel ile Cemal bir gün lüks bir otelin lobisinde güzel bir kadın görürler. Temel der ki,
- Ula Cemal, gidip bi bakayım, bu kadın bize pas verir mi?

Temel yaklaşır kadına, sorar :
- Benimle bi yemek yemek ister misunuz ?
- Bahse girerim şu kapıdaki Mercedes sizin degil.
- Değildur.
- Söyle iyi durumda bir banka hesabınız da yoktur sanırım.
- Yoktur.
- Karadeniz kıyılarında şöyle iki katlı bir çiftlik eviniz de yoktur heralde.
- Yoktur.
- Hadi o zaman çek arabanı!

Temel boynu bükük döner Cemal`in yanına :
- Ula Cemal, benim Limuzini sana versem Mercedesini bana verir misun?
- Verirum Temel`im
- Bi telefon etsem kendi bankamda bana hesap açarlar mi ?
- Açarlar Temel`im.
- Tamam o da kolay da, heralde bizim peder uçüncü katı yıkmama izin vermez...

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
:D :D :D ah temel ahh bu kadar saf olmak zorundamısın?

peri

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
TEMEL BEN BABANI İKNA EDERİM. :D

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
Nasreddin Hoca'nin evine bir gun uc molla misafirlige gelir. Ucu de birbirinden obur seylermis. Hoca ne yemek cikarmissa silip supurmusler. O kadar ki sahanlarda yemek bitince, bunu da "sunnettir" diye ekmekle iyice siyirirlarmis. Bu sirada odaya Hoca'nin oglu girmis. Mollalar Hoca'yi memnun etmek icin:
-Aman ne guzel cocuk...Adi ne bunun? diye sormuslar.
Hoca:
-Adi Farzdir, demis.
Mollalar sasirip birbirlerine bakmislar:
-Bu ne bicim isim Hoca Efendi? demisler. Simdiye kadar boyle bir isim hic duymamistik.
Hoca hemen tasi gedigine koymus:
-Ya, sunnet diyeyim de onu da mi yiyesiniz?

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
Uçak
Temel'le Dursun bir gün uçaktan paraşütle atlayıp aşağıdaki ciplere bineceklermiş. Atlamışlar ama paraşütlerü açılmamış. Temel bunun üzerine Dursun'a "Aksilik pu ya bide aşağıda cipler bizi peklemiyorsa"demiş.

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
HURİYE, NURİYE, DURİYE
Huriye, Nuriye ve Duriye 75-80 yaşlarında çok eski üç arkadaştır. Bir gün Huriye Nuriye'ye telefon eder ve Duriye'ye gitmek için anlaşırlar ve giderler. Biraz muhabbetten sonra Duriye arkadaşlarına kahve yapar ve içerler. Biraz daha muhabbetten sonra Duriye:
- "Ayy! Kusura bakmayın unuttum birer kahve yapayım da içelim." der. Huriye ve Nuriye birşey demezler ve içerler. Aradan biraz zaman geçtikten sonra Duriye:
- "Size bir kahve bile yapmadım, hemen yapayım da içelim." der ve yapar getirir. Bizimkiler yine itiraz etmeden içerler. Akşama doğru Huriye ve Nuriye kalkarlar ve yolda bastonları ile tin tin yürürken aralarında şu konuşma geçer. Huriye:
- "Kız Nuriye gördün mü Duriye'yi, ne kadar pinti olmuş bize bir kahve bile ikram etmedi." Nuriye:
- "Duriye'yi ne zaman gördün ki?"

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
Baba, ortaokul üçüncü sınıfa giden oğlunun elinde karneyle salona girdiğini görür. "Allah allah, dönem ne çabuk bitmiş..." diye düşünür ve oğluna seslenir:
-"Getir bakayım şu karneyi!"
-"Al baba..."
Adam karneye bir bakar ki, beden eğitimi ve resim dışındaki tüm dersler zayıf.
-"Bir dediğini iki etmiyoruz, bilgisayar dedin, bilgisayar aldık, ingilizce kursu dedin ingilizce kursuna gönderdik, gitar kursu, müzik aletleri, ne istersen yapıyoruz. Ne bu notların hali, rezil şey!"
-"Baba... O benim karnem değil ki, senin kitaplarını karıştırıyordum, birinin arasında karnelerinden birini bulmuştum..."

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
Bir gün doktorlar, tımarhanede yaptıkları araştırmada en akıllı deliyi seçeceklermiş. Bir gün delilerden biri bahçede bulunan havuza düşmüş ve boğulmak üzereymiş. Delilerden biri havuza düşen arkadaşını kurtarmaya çalışmış. Bunu gören doktorlar arkadaşını kurtaran deliyi yanlarına çağırmışlar ve "seni en akıllı seçiyoruz" demişler. Doktorlardan biri: "Peki kurtardığın arkadaşını çağır da sana teşekkür etsin" demiş. Deli: "Gelemez ki!" Doktor: "Neden gelemezmiş?" Deli: "Çünkü kuruması için onu astım!"

esencemrem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
çok güzel di fıkralar.sabah sabah iyi geldi güldürdünüz beni Rabbimde sizleri daima güldürsün inşallah...

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Abi bugun baya neşelisin :D Hepsi güzeldi sagolasin..

Üst Alt