Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

FurkanCan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
NEYE BASIYOR?
Temel, kahvehanede arkadaşlarına av maceralarını anlatmaktadır:
- Geçenlerde ormana ava gittum. Birden bi ayi ile karşulaştum. Tüfeği atıp kaçmağa başladum. O da beni kovalamaya başladi. Tam ayinun nefesini ensemde hissettuğum anda ayi kayup yere düşti. Bu durumu fırsat bilip arayi açmağa çaliştum. Ama ayi gene peşima düşti. Gene tam nefesini ensemde hissettuğum anda ayi tekrar kayup yere düşti. Ben tekrar arayi açmağa çalıştum.
O arada Dursun, dayanamayarak sorar:
- Ula Temel, çok cesaretli adamsun. Ben senun yerinde olsam, altuma ederdum.
Temel atılmış:
- Ula sen ayinun neye basup kayduğunu zannedeysun?

FurkanCan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
KİMİNLE EVLİ?
Mahkemede hakim, Temel'e sormuş:
- Kiminle evlisin?
- Bizum kariylan!
Hakim sinirlenmiş:
- E, herhalde, sen hiç erkekle evlenen duydun mu?
- Duydum tabi, nasil duymadum!..
- Kimmiş?
- Bizum kar

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
Original von furkan21
KİMİNLE EVLİ?
Mahkemede hakim, Temel'e sormuş:
- Kiminle evlisin?
- Bizum kariylan!
Hakim sinirlenmiş:
- E, herhalde, sen hiç erkekle evlenen duydun mu?
- Duydum tabi, nasil duymadum!..
- Kimmiş?
- Bizum kar

:D güzeL oLmasina güzeLde.. ahh birde $u kari Lafi kuLLaniLmasa... :rolleyes:

FurkanCan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
temel askerliğini yapiyormuş.bölükte kırk ere izin vermişler.geç kalırlarsa çadır hapsi var.ancak iyi bir mazeretleri olursa affedilecekler.kırk kişiden otuz dokuzu da geç kalmış hep aynı mazeret
-atla istasyona geliyordum at çatladı tren kaçtı geç kaldım
derken temele sıra gelmiş
-seninde mi atın çatladı? diye sormuşlar.
temel
-hayır demiş yoldaki otuz dokuz at leşini geçemedum.

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Ellerine saglık hepsi için tşk ;)

FurkanCan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
temel ambulas şoförü olmuş bir gün bir otobüs kazası çağrısı alırlar ve hemen olay yerine giderler.gittiklerinde gördükleri manzara çok kötü.her tarafata yaralılar ölüler.
feryatlar filan yeri ğöğü inletiyor.
fakat adamcağizın biri hepsinden fazla bağırıyor inliyor.temel de adamın yanına gidiyor ve bakıyor adamın ikibacağı birden kırılmış basıyor fırçayı
-ula uşağim ayuptur bu senin yaptığun şunun şurasında iki bacağın kırılmış sadece.bak orda insanlar ölmüşler hiç ses ediylermi

mehmet27

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Eline saglik hepside cok güzel ama niye yalan söylüyeyim iki eli kesik olanin sonunu merak ettim eksik olmus ama hepside süper

FurkanCan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
ORiJiNAL YAZARI : mehmet27
Eline saglik hepside cok güzel ama niye yalan söylüyeyim iki eli kesik olanin sonunu merak ettim eksik olmus ama hepside süper

iki yerde okudum oraya kadardı.

tek kolu olanı teselli etmek amacıyla göstermış.

FurkanCan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
ANNESİNDEN TEMEL'E MEKTUP
"Sevgili oğlum Temel... Senin hızlı okuyamadığını bildiğim için mektubu yavaş yavaş yazıyorum...
Artık senin büyük şehre gittiğin sırada yaşadığımız evde yaşamıyoruz. Baban bir gazetede, "İnsanların başına genellikle evlerinin iki kilometre civarındaki bölgelerde kaza geldiğini" okumuş; o yüzden taşındık...
Sana yeni adresi veremiyorum, çünkü yeni evimizde bizden önce oturan hemşehrilerimiz, taşınınca adresleri değişmesin diye kapı numarasını söküp götürmüşler...
Bu evde garip bir çamaşır makinası var. Geçen gün içine dört gömlek koydum, çalıştırmak için duvardaki zinciri çektiğimden beri bir daha gömlekleri göremedim.
Geçen hafta sadece iki kez yağmur yağdı. İlki üç gün, ikincisi ise dört gün sürdü...
Benden istediğin yeleği postaya verdim. Ancak, halan 'o koca düğmelerle paket çok ağır olur' deyince düğmeleri kopartıp yeleğin cebine koyduk. Orada bulabilirsin...
Not: Sana biraz da para gönderecektim, ama zarfı bir kere yapıştırmış bulundum... Sevgiler... Annen

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
SAĞIR KİM?
Temel doktora gitmiş:
- Doktor bey, Bizum Fadime sağır herhalde, sorularima cevap vermeyi...
- Karınızın sağırlık derecesini ölçelim. Siz bir soru sorun, duymaz ise beş adım yaklaşıp soruyu tekrarlayın. Ne kadar mesafede duyuyor bilelim.
Temel, deneme yapmak için eve gittiğinde Fadime'yi yemek yaparken bulmuş:
- Karıcuğum bugün yemekte ne var?
Ses yok... Beş adım yaklaşıp bir daha sormuş. Çıt yok... Bir beş adım daha yaklaşıp yine sormuş:
- Kiz Fadime saa diyrum, yemekte ne var?
- Bak Temel, dördüncü kez söyliyrum, yemekte hamsili pilav var

buna bayıldım..
çok hoştu:)

Üst Alt