Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
TEMEL'E ANNESİNDEN MEKTUP VAR

Sevgili oğlum Temel, senin hızlı okuyamadığını bildiğim için bu mektubu yavaş yavaş yazıyorum. Artık, senin büyük şehre gittiğin sırada yaşadığımız evde yaşamıyoruz. Baban bir gazetede, insanların başına genellikle evlerinin 2 km. civarındaki bölgelerde kaza geldiğini okumuş; o yüzden
taşındık. Sana yeni adresi veremiyorum çünkü yeni evimizde bizden önce oturan hemşerilerimiz, taşınınca adresleri değişmesin diye kapı numarasını söküp götürmüşler.
Bu evde garip bir çamaşır makinesi var. Geçen gün içine dört gömlek koydum, çalıştırmak için duvardaki zinciri çektiğimden beri bir daha o gömlekleri görmedim. Gecen hafta sadece iki kez yağmur yağdı, ilki üç gün sürdü; ikincisi ise dört gün.
Benden istediğin yeleği postaya verdim, ancak halan, o koca düğmelerle paketin çok ağır olacağını söyledi; o yüzden düğmeleri kopartıp yeleğin cebine koyduk. Orada bulabilirsin.
Ha bir de para istemiştin; ancak zarfı kapatmış bulunduk.

Sevgilerle annen!...
:D :D :D

FurkanCan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Temel savaşta yanında 10 arkadaşıyla birlikte düşmana esir düşmüş.
İlk gün işkence sonunda ekipten 5 tanesi bülbül gibi konuşmuş.
2. gün 3 kişi daha dayanamamış itiraf etmiş.
3. günün sonunda bir tek Temel kalmış.
4. gün işkencenin dozu artmış, Temel'den çıt yok.
5. gün, işkence iyice ağırlaşmış ama Temel yine aynı 2 hafta sonra, Temel'i kaldığı hücrede izlemeye karar vermişler.
Bizim Temel, hem kafayı duvara vurmakta, hem de söylenmekteymiş:
- Haturla...Haturla...Haturlaaa... :D :D :D

mabed

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
20
Ha bir de para istemiştin; ancak zarfı kapatmış bulunduk.

:D :D
saolun..

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
sizde sağolun

TebessüM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Biraz tebessüm ettik sayenizde saolun arkadaşlar =)

Zühre

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
:D :D :D :D el insaf Hayrullah kardeşum! ha bu kadar hakaret edilur mi? haçan karadenuzli olduğum halde çok da culdum. Allah razi olsun hakaret olsa da culdurdun beni. :D :D :D

Üst Alt