Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

ayel

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Fidye
Ekonomik kriz yüzünden büyük para problemi olan Temel, çocuk kaçırıp fidye istemeye karar vermiş. Şehrin büyük bir parkında çocu un birini gözüne kestirmiş. Önce bir not yazmış :
"Çocu unu kaçırdım.Bunu yaptı ım için üzgünüm ama kusura bakma çünkü gerçekten paraya ihtiyacım var. Yarın sabah saat 7'de falanca parktaki filanca a acın altına bir siyah çantada 5 milyar getir.
İmza: Laz."
Çocu un yanına gitmiş, notu çocu un ceketinin iç cebine koyup, do ruca evine gitmesini ve notu babasına göstermesini söylemiş. Ertesi sabah parka geldi inde söyledi i a acın altında, söyledi i renkteki çantada içinde 5 milyar olan emaneti bulmuş. Paraların yanında bir de not varmış :
"Paran purada ama bir Laz hemşehrisine nasıl peyle bir şey yapar inanamayrum.

:D :D"

Başak

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Hepsi çok komikti kaderş güldürdün bizi,

sag ol.....

=)

Hekimoglu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
191
Orjinal Yazarı yarali-gönül
Ich seni cok lieben Ich weiss sen beni lieben degil Egal warten yapacagim leben boyu lieben yap demiyorum Ama vergessen yapma Hep aus dem weg gehen yapiyorsun Beni görmemek icin Ulan 3. Abschnitte basladim Daha halen laut cikmadi senden Sen böyle yaparsan Benim kalmiyor kraft Olsun üstüne icerim bir Apfelsaft Artik geduld kalmadi bende Warten yapacam demistim Bir leben boyu

:D :D :D :D :D :D :D

Allah iyiligini versin yarali gönül....Aksam aksam güldürdün.

konyali-kiz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
Orjinal Yazarı Hekimoglu
Orjinal Yazarı yarali-gönül
Ich seni cok lieben Ich weiss sen beni lieben degil Egal warten yapacagim leben boyu lieben yap demiyorum Ama vergessen yapma Hep aus dem weg gehen yapiyorsun Beni görmemek icin Ulan 3. Abschnitte basladim Daha halen laut cikmadi senden Sen böyle yaparsan Benim kalmiyor kraft Olsun üstüne icerim bir Apfelsaft Artik geduld kalmadi bende Warten yapacam demistim Bir leben boyu

:D :D :D :D :D :D :D

Allah iyiligini versin yarali gönül....Aksam aksam güldürdün.

Hele sükür anlayan biri cikti bu siiri ya :D

Üst Alt