Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

birguldeste

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Herkes rabbinden af dilerken

tercumandd8.jpg

Ulusalcı çizgide yayın yapan Tercüman gazetesi öyle imalı bir manşet attı ki, okuyanlar gözlerine inanmak istemedi.

Tercüman gazetesi, Çankaya Köşkü'ndeki Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonunda, başörtülülerin yoğun olduğu bir kare fotoğrafı büyük olarak manşetine taşıdı. Fotoğrafın altına yazılan yazıda ise hakarete varan ifadeler vardı. Resepsiyona katılan başörtülü davetliler için yorumunu size bıraktığımız işte o skandal ifadeler : "Cumhuriyet'in 84. yıldönümünde sana verdiğimiz sözleri tutamadık, özür dileriz Atam. Dışarıdaki hainler bir yana, içimizdekileri yok edemedik. Dün Çankaya'daki resepsiyonda seni çok aradık. "

GüleHayran

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
hakkidir hakka tapan, emrin tutan, yolu kuran olan milletimin istiklal, örtülüde demokrasi olur olur..:)

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray
Bu ne kendilerini bilmezlik derim bu cümlelere yazık Rabbim hidayete erdirir inşallah vakit geç olmadan doğru yolu bulurlar inşallah.

Gölge

Dost İstersen Allah Yeter

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
Kahrolsun emperyalist kartel medyası ... X(
Tercuman gazetesini ne okurum ne de okuturum ALLAH muhafaza benim aklım bana yeter elhamdülillah beynimi boş şeylerle yıkatmaya hiç niyetim yok ... :D

gamzelim

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
okunulacak bir gazete olarak görmüyorum bende..ALLAH ıslah etsin ..

Üst Alt