Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Zühre

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
'Tesettür, kemik erimesi yapıyor'muş! ! ! (Sabah:28.10.2005)

Gazete akılları sıra, 'sözde doktor'lardan delil de getirip, şöyle dediler:'Kadınların çoğunda, kapalı giyimden dolayı, güneş ışığından az yararlanmaya bağlı kemik erimesine rastlandı! 'Hatırlarsınız; Aynı iddiayı, bir zamanlar 'Netekim Evren' de dillendirmiş ve demişti ki; 'Başını örten kadınların zekâsı gelişmez! 'O da, 'güneş ışığı'na dayandırmıştı iddiasını! ..
SEFA HOCA'DAN SON NOKTA
Ne var ki; 'Hekim'liğine güvendiğim, 'araştırma'larına itibar ettiğim Doç. Dr. Sefa Saygılı, oynanmak istenen oyunu, 'tek cümlede' bozdu! ..Dedi ki; 'Kemik erimesinin oluşmaması için; bir cildin, haftada iki gün yarımşar saat el ayası büyüklüğünde güneş görmesi yeterlidir. Vücudun herhangi bir parçası güneşi görebilir. Yüz olabilir, eller ve ayak olabilir. Başını örten kişilerin yüzü ve ellerinin açık olması, kemik erimesini engellemeye yeterlidir.'
Ve sordu:'Kemik erimesi, insan hayatının tabii bir sürecidir.. İlaç firmaları, kemik erimesini özellikle abartıyorlar! .. Çünkü, ortada büyük bir pazar var ve bu pazarda büyük paralar dönüyor! .. Medya da, maalesef buna alet oluyor! ..Ama, asıl sorulması gereken soru şu: Kemik erimesi olayını öne çıkaran medya; insanların çıplak olmasından dolayı oluşan cilt kanserleri hakkında niye yayın yapmıyor? 'Evet, niye yayın yapmıyorlar? ..'Plaj'larda oluşan ve son derece 'itici bir görüntü' arz eden 'kahverengi benek'leri niye yazmıyorlar? ..Yazarlar mı hiç? ..O zaman, kadınlar 'örtünmeye' başlar! ..

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
İlginç bu zamanda zaten herşey bişeye sebep oluyor :rolleyes:

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
sanmam..bu sabah gazesinin bir palavrasidir.kesin.

Çünkü YÜCE ALLAH bize emrettiği herşeyde bir güzellik vardır,sağlımız açısından da
namazdaki halere bir bakarmısınız,yapılmadığı taktirde felc bile olabilecek hareketler var..hiç bir zaman RABBİM kullarina emrettiği şeyin hiç birinde zararlı hiç bir şey yoktur..başka bir yalan bulamadılar.buna başvurdular..ama buna da en güzel cevabı...yine ALLAh ın ayetleri verecektir..

ALLAH islah ve hidayet etsin ,,

zülal

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
merhabalar,

haberin konusu dikkatimi cektigi icin birkac onemli gordugum unsurlari sizlerle paylasmak istedim.

ilk olarak eski uyeler beni tanirlar ben Gulneva, tip fakultesinde okuyan. eski nickimle giris yapamadigim icin nickimi degistirdim.

simdi gelelim konuya. tesetturlu kiz kardeslerimin ortunerek gunesteki isinlardan kendilerini mahrum biraktiklari dogrudur. yanliz yanlis hatirlamiyorsam burada onemli olan bir vitamin D eksikligi yani kemik erimesinede neden olabilir niteligini tasidigi dogrudur. fakat bir hijab takan doktor kardesiniz olarak soylemek istiyorumki bizim vucudumuzun gunde bir on dakika gunes isigi gormesi bu problemi ortadan kaldiriyor. yani mesela evinizde otururken pencerenin onunde bir ondakika oturmak, veya balkonda bir on dakika bulunmak kafidir. bu haber tamamen bir carpitmadir. bizim vucudumuzun butun gun gunes gormesine hictemi hic ihtiyaci yok.

bizi yaradan Allahu tealanin farz kildigi bir konuda nasil olurda insanogluna zarar gelebilir? bu haber avrupada vede americadada konusulmustu hatirliyorum hepsinin birer oyun olduguna inaniyorum...

vesselam

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
Amaaan Varsin KemikLerimiz Erisin.. OnLara Ne ki :]

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
haber sabah sabah guldurdu benı
kemık erımesı haa,
bu doktor raporlumuymus acep :D

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
Erisin bu örtülülerin kemikleri ve böylece kurtulurda mutlu yaşarlar ha ne dersiniz ;) Böylece başörtüsü sorunuda kalkmış olur ;)Allah akıl fikir versin bana da para... :D

Üst Alt