Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
ölümün genci yaşlısı mı var?
--------------------------------------------------------------------------------

çok sevdiğim halde uzun yıllardır göremediğim bir arkadaşımdı.
evimizde eskiyen koltukları tamir ettirmek için gittiğim marangozda karşılaşınca, büyük bir sevinçle kucaklaştık.
hal hatır sorduktan sonra:

nerelerdesin yahu? diye çıkıştım. seni öldü zannettim.

şaka yollu söylediğim bu sözler karşısında da birden ciddileşti. rengi limon gibi sararmış, canı da iyiden iyiye sıkılmıştı.

hemen yanıbaşında duran biçilmemiş vaziyette ahşaba elinin tersiyle vurup:

şeytan kulağına kurşun, dedi. bu ne biçim laf birader? daha altmışına varmadan ölümden bahsetmek de ne oluyor?

ben olup bitenleri anlamaya çalışırken, o da işi garantiye almak istemiş olacak ki, aynı işlemi tekrarladı: tık, tık, tık. şeytan kulağına kurşun.

dükkan sahibi olan marangoz bizden hayli uzakta bulunduğu için konuşulanlardan habersizdi.

çalıştırdığı makineyi bir ara durdurdu ve yanımızdaki çırağına:

Dursuuuun!...., diye seslendi. beyefendinin parmağıyla vurduğu ahşabı getir de, bugün trafik kazasında ölen o gencin tabutunu hazırlayalım...

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
evet bazen insan ölüme kendisini çok uzak hisseder sanki hiç ölmüyecek gibi dünyaya hırslanır ama bilmezki ölüm ona 1-2 adım yakınındadır..

RABBiM ölümü herdaim hatırlıyanlardan eylesin eyelsinki dünyanın nekadar fani ve aldatıcı olduğunu anlıyabilelim ve ahiret için çalışalım..

leyli_mercan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
29ro4.jpg

Rabbim beni kendine dost seçinceye kadar ya$at ve a$kinla yandigim bir anda canimi alki ölüm a$kimin adi olsun (amin)

ellerine saglik abi

manolya68

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Rabbim son nefeste İman ve Kur-an'dan ayırmasın.Şükredenlerden eylesin.Paylaşımın için teşekkürler.

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray
Ölüm nezaman kime vuracağı belli olmuyo ister kırk yaşındaki adama ister daha iki yaşındaki bir çocuğa ecelimiz bakarım bizi nezaman alcak.Rabbim hayırlı ölümler nasip eder inşallah yasinlerle şehadetlerle.Allah razı olsun kardeş paylaşımın için.

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Paylaşımınız için Allah razı olsun.

selam ve dua ile

sürmeli

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
26
Takım
Diğer
ORiJiNAL YAZARI : leyli_mercan
29ro4.jpg

Rabbim beni kendine dost seçinceye kadar ya$at ve a$kinla yandigim bir anda canimi alki ölüm a$kimin adi olsun (amin)

ellerine saglik abi
Amin amin amin ecma'in can ne güzel bir dua Hakk Teala razı olsun...
Paylaşım için tşkrler necmeddin abi...

Üst Alt