Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

S&S 15

EHLİ HİZMET

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Fenerbahçe
mümin kimliğini unutmuş ne erkek ne kadın müslüman olduğumuzu ne zaman hatırliyacaz.
gıybet desen var, dedikodu desen var, harama nazar desen var, gaflet desen var, hepsi bir kenara
şu dışarda başıortülü ama kıvırta kıvırta yürüyünler , elinde çocuk yanında eşi ama sanki kocasına değil kendisini dışarıya süslemişçesine gezenler yokmu, iğreniyorum artık, o imam hatipten çıkıp'ta koluna sevgilisini takan öğrencilere acıyarak bakıyorum, bu nasıl bir zamandır böyle neler oluyor bizlere allah aşkına, ne zaman kimliğimizi yaşayarak göstereceğiz, biz öyle bir nesilden geliyoruzki
dünyaya islamı göstere göstere kabul ettirmişler, çağırmamışlar kimseyi , bu güzelliği görenler anlamışlarki bu hak dindir,

ama ne yazıktırki biz sadece onların torunu olmakla iftihar ediyoruz o kadar, benim ceddimi benden daha iyi bilen ecnebiler varken, nasıl iftihar ederim ben...
uyan ey gözlerim gafletten uyan.​

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Bİl mukabeLe...
Benim ödüm kopuyor tesettürlü isen onu taşıcaksın kardeşim bizim mükafatLarımz daha güzel Allahın lutfu degil mi anlayana :)
:aro:

Katre-i Matem

Men câle nâle.

Aldığı Beğeniler
49
Takım
Fenerbahçe
Yüzü dost, özü düsmandan usandim, Dili mü`min,kalbi seytandan usandim, Dostum, herkesin kahri cekilir amma, Ben davasiz müslümandan usandim! ...

hazan mevsimi

İdi Amin Dada

Aldığı Beğeniler
20
Takım
Galatasaray
Önce kendimizi
sonra kendimizi
daha sonra kendimizi düzeltelim
kendimizi düzeltmeden kimseye faidemiz olmaz.
Sadece üzülür dururuz .

Üst Alt