Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Alî Muhammed

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
Arkadaşlar, biliyorsunuz ki cemaat ile yapılan ibadetlerin ecri, yalnız yapılan ibadetten kat kat fazladır.

Düşündüm ki, her hafta, belirli bir günde, aynı saatte belirlenen duayı okursak, kalplerimizi birleştirerek yaptığımız bu dua daha ihlaslı olur.

Ben duanın pazar günü okunmasını tercih ederim. En çok katılımın olacağı gün sanırım pazar günüdür. Tatil günü olduğu için. Pazar günü, belirlenen saatte, İhlas suresini okuyabiliriz. En az 1 defa. İsteyen 1000 defa da okuyabilir. Kim ne kadar okuyabilirse. Bu duaya herkes davetlidir.

Ancak duanın hangi gün ve hangi saat olması gerektiği konusunda sizden de görüşünüzü almak isterim. Herkesin uygun olabildiği bir günün saatinde okumak en hayırlısı olur.

Değerli görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar.

samanyolu

“Ya Bâki ente’l-Bâki”

Aldığı Beğeniler
19
Takım
Diğer
Allah razı olsun.Muhteşem bir fikir...Katılmaktayım inşaallah...

Alî Muhammed

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
Katılmak isteyen herkesi beklerim. 3 kişi de bir araya gelip dua etsek cemaattir. Cemaatle edilen dualar her zaman daha değerlidir. Güzel kalplerimizi birleştirmek dileğiyle.

Gülyüzlüm

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
63
Takım
Galatasaray
Allah razı olsun
inşaallah icabet ederim

Alî Muhammed

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
Şimdilik listemiz 4 kişi

Alî Muhammed
samanyolu
Gülyüzlüm
an-ı seyyale

Pazar gününe kadar kayıtları alırım büyük bir ihtimal pazartesi akşam saatleri yaparız. Saat ile ilgili önerilerinizi de bekliyorum arkadaşlar.

Beste

Dert etme Duâ et..

Aldığı Beğeniler
18,751
Takım
Galatasaray
Beni unutma kardesim :)

Alî Muhammed

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
Unutulacak en son isimsin üstadım :)

Alî Muhammed
samanyolu
Gülyüzlüm
an-ı seyyale
Berceste

Alî Muhammed

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
Dua pazar günü akşam saat 21:00'da başlayacak. Ben o saatte buradan başladığını yazacağım.

Tabii ki tam saatinde başlamak şart değil! Ancak biliyorsunuz ki toplu duanın amacı, aynı anda kalpleri birleştirip Allah'a dua etmektir. Bundan dolayı tam saatinde başlamamız, en hayırlısı olur. Olur da o saate yetişemeyen, daha öncesinde ya da daha sonrasında da okuyabilir.

Okuyacağımız dua İhlas-ı Şerif. Sayıyı belirlemedim. Ancak sayı belirlemekte kararsız kalan arkadaşlarım, 70 defa okuyabilirler. Daha fazla ya da daha az okumak tabii ki size kalmış.

Herkes içinden geldiği gibi niyet edebilir. Ancak toplu niyetimiz şu olacak;

"Allah'a hamd-ü sena, kulu ve resulü Muhammed Mustafa aleyhisselama salat-ü selam olsun. Okuduğum dualar, bu okumaya katılan arkadaşlarıma, ailemize, akrabalarımıza, sevdiklerimize, duaya ihtiyacı olanlara ve Allah'ın tüm iyi kullarının üzerine olsun. Allah'ın selamı, resulünün ve ehlibeytinin üzerine olsun."

samanyolu

“Ya Bâki ente’l-Bâki”

Aldığı Beğeniler
19
Takım
Diğer
Amin...Allah razı olsun.Belirlenen saatte duaya iştirak edeceğim inşaallah...

Üst Alt