Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Uhuda_Sevdalı

....Sonun Başlangıcı....

Aldığı Beğeniler
21
Takım
Galatasaray
İnsan yetiştirmek için yine toprak olmalı; cennete ehil olmak için yine toprak olmalı.
Toprak olmak istiyorum Allah´ım.
İnsanlar beni gördükleri zaman topraktan gelip yine toprağa gideceklerini hatırlasınlar... Her gidişin Sana olduğunu bilsinler...

Güller bitsin üzerimde ve yükselsinler göğe doğru...
Bülbüller şükrederek şakısınlar seher vakitleri, güllerin koynundan güne merhaba derken... Sevgi için...

Bir ağaç kollarını Sana doğru açsın benden, dua ederken kollarım olsun... Sonbaharda sarı yaprakları süzülerek düşsün üzerime, benimle toprak olmak için, "ben" olmak için...

Kışın kar örtsün üzerimi, yalnız kalayım kendimle... Sonra içime ilham ettiğin kardelenlerle Sana doğru yöneleyim. (ki duruşum da Sana doğrudur)... Kardelenlerim baharı müjdelesin insanlara... Umut için...

Bahar´da... Yeni güller için, gül olur mu hiç bülbülsüz; bülbül için bahar gelir mi yağmursuz; "yağmur" için, yağmur yağar mı duasız; dua için ve hiçbir şey olmaz rızansız; rızan için...

Bir söğüt fidanı dursun ilkin üzerimde... Sonra söğüt fidanının duası bir küçük ağaçcık...Ve bir gün söğüdümün gölgesinde dinlensin dünya... Ve bir millet uyansın; utangaç, başı yerde, gönlü fezanın derinliklerinde ve söğüdümün gölgesinde Senin davan için... Davan ki davamdır...

Yanında Kevser pınarları aksın şırıl şırıl, ben de Kevser selinde coşmuş ve Sana doğru yönelmiş bir avuç toprak... Cennetinde...

.....Alıntı.....

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Rabbim razı olsun yüreğine sağlık..

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
İnsanlar beni gördükleri zaman topraktan gelip yine toprağa gideceklerini hatırlasınlar... Her gidişin Sana olduğunu bilsinler...​

Cok güzel bir yazi emegine saglik kardescanim paylasim icin tesekkürler
Cenab-i Hak razi olsun
Selam ve Dua ile........

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Paylaşımınız için Allah c.c. razı olsun kardeşim.Rızası istikametinde yaşamayı cümlemize nasip eylesin.
Allaha emanet olun.
Vesselam.

Acizane

hizmet..hicret..sehadet..

Aldığı Beğeniler
27
Takım
Diğer
rabbim razı ve hoşnut olsun paylaşimilarınızdan ...
selametle kalın
selamualeyküm

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray
Çokk güzeldi kardeşim emeğine sağlık Rabbim ebeden razı olsun.

menzil_gülü

Ne Mutlu Müslüman olana..

Aldığı Beğeniler
20
Takım
Fenerbahçe
İnsanlar beni gördükleri zaman topraktan gelip yine toprağa gideceklerini hatırlasınlar... Her gidişin Sana olduğunu bilsinler...​

Cok güzel bir yazi emegine saglik kardescanim paylasim icin tesekkürler
Cenab-i Hak razi olsun
Selam ve Dua ile........

:alkis::alkis::alkis::alkis:
Saolasin bacisi...:ok:

Üst Alt