Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

merdoglu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Beşiktaş
selamınaleyküm ben 6 yıl önce işlerim bozuldugu için iflas ettim ve iş yerimi kapattım sonra iş bulamadım yada nereye baş vurduysam tam onay sürecinde sürekli aksilik çıktı olmadı ve bir gün bir hocaya gittim sorunumun ne oldugunu bulmak için bana büyü yapıldıgını söyledi fakat kim yaptı nerede bu muska söyleyemedi bende bu işi nasıl halledecegimi düşünürken bir arkadaşım ve hanımıyla karşılaştım daha önce hanımıyla hiç tanışmazdım birbirimizi tanımıyorduk derken bana abi eşini al bize yemege buyur dediler bizde gittik ve yemekten sonra bize kahve ikram edildi arkadaşım abi bardagını kapat dedi sonra hanımı açtı ve bana yapılan büyüyü söyledi bende peki nerede saklı dedigimde evimin bahçesinde oldugunu söyledi bende bulabilirmi diye sordum tabii abi dedi ve ertesi günü kendilerini alıp evime getirdim dedigi gibi bahçede bana yerini gösterdi ve çıkarttık alıp denize attık bana kimin yaptıgını sordugumda söylemedi fakat tarifte bulundu ve ben kim oldugunu anladım daha sonra şüphelendigim insanın kalabalık bir grup içinde resmini gösterdim şahsı bana o kadar kişi içinde gösterdi şok oldum açıkçası bu kardeşim benim hiç bir yakınımı tanımaz ve evimi dahi bilmezken bu kadar olması bende şaşkınlık oluşturdu veo günden sonra ruhumun hafifledigini vücut agrılarımın hafifledigini hissetmeye başladım kendisinden allah razı olsun o kadar hocaya vs gittim hiç biri bana bulup çıkartamadı benim merak ettigim sormak istedigim şu bu olayı kahve falına bakarak bulan bu kardeşim ve ben faldan dolayı günaha girmiş olabilirmiyiz fakat bu şekilde olmasa belki ben hala bu muskayı bulamayacaktım

Üst Alt