Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
5dtoo8.jpg

Total Video Converter; 3gp, mp4, PSP, PS3, iPod, iPhone gibi taşınabilir mobil aygıtlarla VCD player, DVD player, XBOX360 gibi aygıtlarınaza uyumlu video ve ses dosyaları üretir

TVC her çesit video dosyasını mobil video veya ses dosyalarına (MP4, 3GP, XVid, DivX, MPEG4, AVI, AMR ses formatı) çevirebilir. 3GP, MP4, PSP, iPod, SWF, FLV, DVD, VCD, AVI, XVid, DivX ve MPEG4 formatlı video dosyalarını birbirine çevirebilir. MPEG formatlı video dosyalarını DVD, SVCD, VCD formatlı video dosyalarına dönüştürebilir ve daha birçok dönüştürme işlemi yapabilir. Son zamanların popüler sitelerinden biri olan yotube video paylaşım sitesinde izlediğiniz .flv uzantılılı filmleri diğer popüler video formatlarına dönüştürebilisiniz.

http://www.4shared.com/file/A-VCK48d/Total_Video_Converter_370_Hd_T.html

hknkzn

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
SéLamun ALéykum link açıktı ama soru sormak için üye oldum ,ilahi ente maksudi ve rızaike matlubi' ne demen acaba manasını biliyor musun?hakan benim adım.

Üst Alt