Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
oo maşallah:)
aramıza hoşgeldin kardeşim..
ama bu sene dertliyiz..
sesimiz çıkmıyor pek:(

ramcata

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
gercek bi trabzon sporlu arıyosan buyur işte burda birtrabzon sporlu takımı kötüde olca hatta berbatta olsa onun arkasın da durandır ölmek var trabzon spor dan dönmek asla yooooook iyi günler yakın da nuri albayrak ta giderse bu işler düzelir biracık paraya kıymaları lazım arkadaşlar enbüyük t.s spor onu bilirim onu söylerim a.e.o. kardeşlerim

ramcata

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
ben buyazıyı yazanı tek kelimeyle kınıyoruuuuuuuuuuuuuuuuuum t.s hakkın da ve özellik le trabzonspor u tutan insanlar hakkında yargısız infaz derim buna yazık kardeşim sana hemde cooook yazık

fatsalı

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
796
Takım
Trabzonspor
saygıdeğer hocam bu garibanda trabzonsprorludur.. her ne kadar ordu sporu tutsada.........biz burdayiz................

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
SÜPERSİNİZ SİZİN İÇİN ETRAFTAN TRABZONSPORLU ÜYE BULMA ÇALIŞMALARINA GİREYİM BARİ YOKSA DURUM VAHİM!
ALLAH RAZI OLSUN.

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13

Gölge

Dost İstersen Allah Yeter

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : ExELaNcE

saygıdeğer hocam bu garibanda trabzonsprorludur.. her ne kadar ordu sporu tutsada.........biz burdayiz.............
SÜPERSİNİZ SİZİN İÇİN ETRAFTAN TRABZONSPORLU ÜYE BULMA ÇALIŞMALARINA GİREYİM BARİ YOKSA DURUM VAHİM!
ALLAH RAZI OLSUN
.

kadromuz güçleniyor maşallah:)
ilminur..siz de Ts limisiniz?

Hayır ExE hocam koyu bir Fenerbahçelidir kendisi .... :)

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
HAYIR BEN FB LİYİM AMA SİZE HAYIR YAPMAK İSTİYORUM NEDE OLSA KARDEŞ TAKIM DEMİ AMA.

Gölge

Dost İstersen Allah Yeter

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : ilminur
HAYIR BEN FB LİYİM AMA SİZE HAYIR YAPMAK İSTİYORUM NEDE OLSA KARDEŞ TAKIM DEMİ AMA.

Kim kardeş takım Trabzonspor mu güleyim de boşa gitmesin bari .... :D Fenerbahçe'ye kardeş takım yoktur benim bildiğim kadarıyla Fenerlinin Fenerliden başka dostu yoktur hatta .... :tongue:

Üst Alt