iyi günler.yıllardır içinden çıkamadığım daha doğrusu anlam veremediğim bir sorunum var .aile büyüklerime ait bir tarlamız var.köyümüz engebeli olmasına rahmen bu tarla ve devamı olan arazi gayet düz.tarla tarafımızdan oluşturulmuş.ortasında ise ise kaynağı belirsiz hep aynı seviyede bir göl var. yıllarca üst üste yılda bir kez olmak üzere bu tarlanın hep aynı yerinde sürekli 2-3 katlı ahşap bir kilise rüyamda görüyorum.rüyamda eski rutubet kokusunu çok net alıyor birilerini aramak için üst katlara çıkıyor kimseyi bulamıyordum. buraya kadar normal karşıladığım bu olay 3 haftadır gelişen olaylar nedeniyle beni allak bullak etti.bu tarlaya ev yaptırmak istedik.önce ruhsat alamadık.20 metre aşağısına onay çıktı.ilk olarak sağlam düz zemine dizilen biriket taşları bir anda yıkıldı . ardından yengem inşaat sahasına bitişik olan tarla sınırında ağaçtan düşüp tamamen toprak ve 2-3 metre yükseklikten bahsediyorum kolunda ve belinde ciddi sorunlar oluştu .şu an 3 haftadır yatıyor. tesadüf olur dedik.ama ardından inşatın birinci katı beton dökülürken hiçbir neden bulunamayan inşaat ön dizleri üzerine çömelen bir hayvan gibi yıkıldı .bu olayın ardından hafızamda çocukluk yıllarıma dair bir görüntü çakıldı .tarlanın devamı dediğim arazide ki tamamen ıssız olan bu yerde mezar başayağı diye tabir edilen tahtalardan 2 veya 3 tanesinin küçük bir su birikintisi içinde gördüm bir süre sonrada yokoldular inşaatın yıkılmasından sonra büyüklerden burada rum mezarları olduğu yatır olduğu 2. dünya savaşında bir alman savaş uçağının düşüp pilotun öldüğü bunun yanında üç harflilerle ilişkilendirilen bir kaç olay yaşandığını öğrendim . yani durum iyice karıştı .ben eğitimci bir insanım bu olaylar için mutlaka mantıklı çıkarımlarda bulundum .ama yaşadıklarım mantığımı aşmaya başladı ve rüyalarım araziyi bir üçgen içine alarak netleştirmeye başladı birinci noktada kayadan yukarı gözlerin bakamayacağı şiddette altın sarısı bir ışık ikinci nokta mezar başayaklarını gördüğüm yerdeki bir kaya bu rüyayı gördüğümde şu sözleri işittim'' sen burda daha önce bu hazineyi aramıştın ama göremedin'' son nokta ise gördüğüm tahta kilisenin yeri . hislerim bu üçgen alanın içinde mutlaka bir şeyler olduğunu söylüyor ama ne ? bunu öğrenebilmek için ne yapmalıyım ne olur yardım edin .Tekrar söylüyorum mantıkla çözmeyi başaramadığım için sizden yorum bekliyorum hayırlı cumalar