Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Ahi

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Diğer
Esselamü Aleyküm ,

Sizlerden bir ricam olacakti,eger yardimci olabilirseniz cok sevinirim :gulver:

Okunmasi gereken Yasin-i seriflerimiz var,bayabir fazla yardimci olabilirmisiniz??Özelliklede hafiz kardeslerimden ricam olsun..

fazla katilimci degiliz ama, Allah icin yardimlasma olabilir degilmi ;)

Allaha emanet olun..
=)

NEŞV-Ü NEMA

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Takım
Galatasaray
ne zamana kadar bitmesi gerektiği hakkında da bilgi verebilirseniz daha kolay yardımcı olabiliriz..
ama bu hafta için 10 yasin i şerif alabilirim.. inşaallah..

vakkas

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
42
Takım
Diğer
selamün aleyküm
kardesim kim ne kadar okuyacak nasil ulucak uygulamayi yani aciklik getirki bilelim insaallah ne gerkiyosa yapalim insaallah

hakan55

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
11
Takım
Fenerbahçe
evet kardeş nasıl ne zamana kadar ve adetini yazarsan Rabbim güç verdiği sürece okumaya çalışırız inşallah.

Ahi

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Diğer
Allah razi olsun mübarekler :)

1000 tane okunmasi lazim ve bir ay icerisine bu bir ayin ilk haftasi gecti 3 haftada diyelim,

ne kadar alinirsa az veya cok iyi olur.1 veya iki adette olsa isteyen kardeslerimiz katkida bulunurlarsa gercekten cok memnum olurum,,Benim icin degil cok bir muhterem kardesim icin..

vakkas

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
42
Takım
Diğer
tamam kardesim benim fazla zamanim olmuyo malumunuz yurt disinda kaliyom lakin 5 tane alaqyim insaallah

yanliz okunan yasini seriften bizleri formdakileri kardeslerin ve bizim de gelmis gecmis
hayattaolanlarin ruhaniyetine ölmüslerinde ruhlarina hediye ederseniz bilakis memnun ve bahtiyar oluruz kardesim benim selam ve dua ile.

hakan55

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
11
Takım
Fenerbahçe
10 tane alalım Rabbim razı olsun inşallah

Ahi

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Diğer
Cok sagolasiniz,arkadasima söylerim insaallah bütün gecmislerimizin ruhaniyetinede hediye etmesi icin duasinda,,:ok:

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
çok almak isterdim fakat inanın bu forumumuz dan ayrı 4 forumdan da hem hatim cüzü alıyorum, hemde yasini şerif...

+birde mahallemde zikir yerimizi var ordan da her hafta pazartesi çarşamba hem cüz ,hem ayetülkürsi, hemde yasini şerif,hem tevhidi şerif okuyup teslim etmem gerekiyor,
onun için beni mazur görün .....

bu çorbadada tuzumu bulunması için bende 1 tane alayım

nurnesli

Hayat üç noktadan ibaret...

Aldığı Beğeniler
124
bende şimdilik 5 tane alayım inşallah zamanım olursa tekrar alırım Allah kabul etsin inşallah

Üst Alt