Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

esencemrem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
ŞİDDETLE KINIYORUM DANİMARKAYI VE DESTEKLEYENLERİ...BUGÜNE KADAR ÜRÜNLERİNİ YEMEDİM YEMEM..ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞ BİZLERİ BİLGİLENDİRDİGİN İÇİN SAGOL..SELAMETLE...

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
elbette bizler boykot edip yabancı malı bilhassa düşman ülke ürünlerini almayalım çok yerinde olur da bir de yönetimlerce içeriye alınmasa ve ticari ilişki kurulmasa bence çok daha iyi olur.....

konyali-kiz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
ekledigin icin Allah razi olsun kardesim

ben KINDER cokolatalarini hep yerim ben onun Alman mali oldugunu biliyordum ?(

Ubeydullah

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Selamun aleyküm

Arkadaslar sizlerden ALLAH rizasi icin tek istegim bu konularda kesinlikle taviz vermeyiniz.Artik yeryüzündeki Müslümanlara saldirilar cogaldi.
Her firsat'da Dinimize Inancimiza ve Inanana kardeslerimize hakaret ve sladirida bulunuyorlar.
Kesinlikle ve kesinlikle boykota devam etmeliyiz.
Bazi cahilce düsünen insanlar var ki ben onlari ALLAH islah etsin diyebiliyorum sadece.
Onlar söyle diyorlar:
"Canim sen tek basina boykot etsen nereye varacaksinki?Olacak is degil senin benim boykotumla bu is olmaz."
Sen hele bi elinden geleni yap, bak bakalim oluyormu olmuyormu?Senin yaninda ALLAH var.Sen önden ipi verirsen Seytanin eline elbette biseyler olmaz.
Kardesler Malezyada McDonald's tamamen kapatildi zamaninda.Boykot ettikleri icin.
Bizde elimizden geleni yapalim.Ve yapmaliyizda.Ben Müslümanim diyen herkes bunu yapmali.Migdeden atarak Müslümanlik olmaz.Kardeslerimiz Cihad meydanlarinda ALLAH rizasi icin Sehit oluyorlar.Biz oturdugumuz yerden Cennet hayali kuruyoruz.Bu hangi mantiga uyar ALLAH askina?

Bu listeyi elinden gelen arkadasalr Kopi yapip cogaltip dagita bildikleri her yere dagitsinlar lütfen.

Bir eylem yapmak düsüncesindeyiz.Daha dogrusu benim aklimda öyle bir fikir var.Protesto yürüyüsü düsünüyorum bi sekilde.Eger bu konuda yardimci olabilecek arkadaslar var ise lütfen irtibata gecsinle benimle.Admin kardeslerimizede basvurabilirsiniz.Hep beraber biseyler yapmak zorundayiz.
Artik bu is oturmakla vah etmekle asilmaz.Onlar Fiilen biseyler yapiyorlar.Artik bizimde biseyler yapma vaktimiz geldi hatta geciyor.

Selam ve Dualarimla...

Başak

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Allah cc razı olsun Ubeygullah kardeşim...
Bu hassasiyetinizden dolyı sizi tebrik ediyorum...
Eevt dediğiniz gibi biz pirim vermezsek, ondalrda nüfuz edemezler..

Malezyada McDonald's'ın kapanması çok güzel bir şeyy... İnşeallah burada da müslüman kardeşlerimiz duyarlı olurlar!...

gazozuna_ilaç_atcam

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Karikatürleri ilk olarak yayımlayan Jyllands-Posten gazetesine destek vermek için Fransa, Almanya, Hollanda, İtalya ve İspanya'da yedi ayrı gazete bu karikatürlere sayfalarında yer verdi.

bu ülkeleride unutmayalım lütfen....

HACI BORAN

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
ŞİDDETLE KINIYORUM DANİMARKAYI VE DESTEKLEYENLERİkarikatürçüleri onları destekleyenleri kişi ve ülke olarak.... yani daha ne diyecegimi bilemiyom valla...

kerems

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Trabzonspor
Allah Razı olsun kardeşim başta kinder olmak üzere hiç bir üründen artık almamalıyız. Belki bizimde bu şekilde bir katkımız olur.

Ubeydullah

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Selamun aleyküm

Arkadaslar bugün markete gittim ve aklima bir süphe düstü.Kinder dedigimiz markayi arastirdim.Farbikasi Ferrero olarak gözüküyor.Ve bu marka ile piyasada bir sürü Cikolata var.Misal verecek olursa Rocher,Hanuta,Duplo Sonra ekmek üzerine sürülen Nutella bunlarin hepsi ayni firmaya dahil.

Selam ve Saygilarimla....

fatsalı

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
796
Takım
Trabzonspor
TEŞEKKÜR EDERİM UBEYDULLAH KARDES UYARDİĞİN İÇİN ALLAH RAZİ OLSUN SENDEN.........

ASLİN DA BEN ÜLKER' İN MALLARİ HARİÇ BASKA MARKAYA TAKİLMİYORUM........

FATSALİ

Üst Alt