Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Gölge

Dost İstersen Allah Yeter

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
tumermetinfener6yr.jpg

Dış transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Tümer Metin ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Fenerbahçe Kulübünün resmi televizyonu FB TV'de canlı yayına çıkan Tümer Metin, 100. yılımızı kutlayacağız. Bu yılın önemini biliyoruz şeklinde konuştu.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Tümer Metin, sarı-lacivertli formayı giyecek olmaktan dolayı mutlu ve heyecanlı olduğunu söyledi.

BJK Nevzat Demir Tesislerinde Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Murat Aksu ile görüştükten sonra, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadındaki FB TV'ye gelen Tümer, sarı-lacivertli formayı giyerek, yönetici İlhan Ekşioğlu ve menajeri ile birlikte canlı yayına katıldı.

Tümer, güzel bir duygu içinde olduğunu belirterek, İki taraf için de hayırlı olsun. Basında yazılıp çizildiği gibi karambollü yollar olmadı. Dün bir ön görüşme, gece de başkanımızla görüştük, sabaha karşı bitti. Şu anda çok heyecanlıyım. Hedefleri olan, özellikle 100. yılda hedefi olan Fenerbahçe camiasında kadronun içinde olmak, hedefleri yakalamak en büyük amaçlarımdan bir tanesi. Yüzüncü yıl farkını da biliyorum. Daha önce bu deneyimi yaşamış bir futbolcu olarak elimden geleni yapacağım diye konuştu.

ÇOK HEYECANLIYIM
BJK Nevzat Demir Tesislerinden Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadına gelirken yaşadığı duyguların sorulması üzerine Tümer, Çok kolay duygular değil. O kulüpte 5 senem geçti. Buranın atmosferini biliyorum. Fenerbahçe Kulübünün camia olarak yapısını da biliyorum. Çok heyecanlıyım. İçinde bulunduğum formadan mutluyum dedi.

Eski kulübü Beşiktaş'a da değinen Tümer, 5 sene önce transferim gerçekleştiğinde sayın başkanımız Yıldırım Demirören çok büyük etken sahibiydi. Hiçbir zaman o gün yaptıklarının hakkını ödeyemem, ama ben de 5 sene gerek duruşumla, gerek saha içinde yaptıklarımla Beşiktaş'a hizmet ettim. Benim tarafımdan her şey helal olsun, onların da hakkını helal etmesini istiyorum. Futbolda bu tür şeyler var şeklinde konuştu.

Sabırsızlıkla Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadına çıkmayı beklediğini anlatan Tümer, Rakip olarak oynadığım dönemde de güzel bir atmosfer vardı. Seyirci profilini de iyi tanıyorum. Onlar da beni orada görmek istiyor. Bir an evvel ben de sahaya çıkmak istiyorum. Saha içinde en büyük Fenerbahçeliden daha fazla mücadele ederim. Bundan kimsenin şüphesi olmasın diye konuştu.

Beşiktaş camiasına önümüzdeki sezonda başarılar dileyen Tümer, Fenerbahçe'deki futbolcularla ilgili soruya, Kaliteli bir kadromuz var. Appiah'ı çok beğeniyorum. Alex çok yetenekli, Anelka'yı beğeniyorum. Aslında Fenerbahçedeki tüm futbolcular yetenekli diye yanıt verdi.

ASKERLİK SORUNU
Tümer, askerlik sorununa da değinerek, yaklaşık 6 aydır bu konuda açıklamalar yaptığını ifade ederek, Ben askerlikle ilgili bir garanti aldığım için bu tercihi yapmadım. Başkanla da konuştuk, gerekli girişimlerin yapılacağını, ancak hiçbir şeyin garanti olmadığını söyledi. Yasanın değişmesini bekliyorum dedi.

Fenerbahçe'ye gelişinde yakın çevresinden destek alıp almadığı sorusuna Tümer, Eşimle çok uzun süre detaylı konuştuk. Menajerim yardımcı oldu. Amcamın etkisi olabilir. O çok büyük bir Fenerbahçeli. 3-5 arkadaşım var onlar yalnız bırakmadı. Ayrıca arkadaşım Aydın Saban'ın da çok büyük etkisi olmuştur, ama benim tercihimdir, yaptığım tercihlerden de hiç pişmanlık duymadım. Bu camiada çok mutlu günler yaşayacağımı düşünüyorum diye cevap verdi.

11 NUMARA GİYECEK
Beşiktaş'da geride kalan sezonda 11 numaralı formayla mücadele eden Tümer, yeni takımında da 11 numaralı formayı terletecek. Tümer, sözleşme imzaladıktan sonra Fenerium mağazasında kendi adını taşıyan 11 numaralı Fenerbahçe formasıyla poz verdi.

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Evet dün duymuştum bu haberi oda tesadüfen fener tv de :D Hiç fener tvye bakmazdım dedim rezalet nasıl oluyo bi bakayım diye..

Gölge

Dost İstersen Allah Yeter

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
Ya o değil de adam bundan 3 ay önce star tv de ben Beşiktaş'tan başka bir yerde top oynamam gidersem avrupa'ya giderim demişti gitmedi ne anlama geliyor bu şimdi bence bu olayın arkasında karanlık işler var Tümer'in askerliği vs... bakın ahan da buraya yazıyorum Tümer askerliğini İst'de yapar bizim gibi garibanlar doğu da zor şartlar altında ve Tümer bütün maçlara çıkar adaletin bu mu dünya ?(

''Kurumların adaleti olamaya bilir ama ALLAH'ın adaleti Mutlaka vardır ve tecelli edecektir ...''

FurkanCan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Meclis'ten Fener ve Tümer'e kötü haber
Aziz Yıldırım, askerlik sorununu çözme vaadi ile Tümer'i Fener'in renklerine bağladı. Ancak, Meclis'ten gelen haberler hiç de iç açıcı değil.

Bilal ÇETİN, Abdülkadir SELVİ'nin haberi
Fenerbahçe, Beşiktaş'ın önemli oyunucusu Tümer Metin'i renklerine bağladı. Ancak Tümer'in askerlik sorunu ise Fenerbahçe'yi kara kara düşündürüyor. Aziz Yıldırım'ın Tümer'e askerlik sorununu çözme konusunda söz verdiği belirtiliyor.
Tümer'in askerlik sorununun çözülmesi için iki yöntem bulunuyor. Ya milli sporcular için bedelli askerlik kanunu çıkartılacak veya milli sporcuların askerliklerini 35 yaşına kadar tecil ettirmelerine imkan sağlanacak.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ise koyu Fener taraftarı olan Yaşar Büyükanıt'a güveniyor. Yaşar Büyükanıt'ın Ağustos'tan sonra Genelkurmay Başkanı olması halinde sorunun çözüleceğini ümit ediyor.

Beşiktaş taraftarı olan Genelkurmay Başkanı Hilmi Özkök'ün Tümer'in sorununun çözümüne sıcak bakmayacağı düşünülüyor.

Ancak Tümer'in sorununun çözümü konusundaki son adres ise TBMM. Meclis'ten kanunun çıkması için önce Milli Savunma Komisyonu ardından Genel Kurul'da kabul edilmesi gerekiyor.
Milli Savunma Komisyonu Başkanı Cengiz Kaptanoğlu Beşiktaşlı. Komisyonun AK Parti'li üyesi Asım Kulak ise "Böyle bir kanun gelirse parti ayrımı gözetmeksizin bütün Galatasaraylı ve Beşiktaşlı vekiller karşı çıkarız"
diyor.
Fenerbahçeli komsiyon üyesi İnci Özdemir ise "Yaşar Büyükanıt ne kadar söz verirse versin. Kanun buradan çıkar. Ben Fenerli olarak bu kanuna geçit vermem. Gitsin paşa paşa askerliğini yapsın" diyor.

Yeni Şafak

Üst Alt