Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

aydilge

Bana Seni Gerek ,Seni !.

Aldığı Beğeniler
12
Takım
Galatasaray
Türk Birliği'ni oluşturacak ülkeler
102755.jpg

Batının korkulu rüyası Türk Birliği nihayet kuruluyor. TBMM Başkanı Köksal Toptan, projenin gerçekleştirilmesi için kolları sıvadı. Türk Birliği'nde yer alacak ülkeler şunlar:
Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın Azerbaycanın başkenti Bakü'de yapılan Türk Devlet ve Toplulukları Dostluk, Kardeşlik, İşbirliği Kurultayı'nda gündeme getirdiği ve daha sona bildiriye de taşınan "Türk Birliği" kurulmasına ilişkin önerisi hayata geçiriliyor. TBMM Başkanı Köksal Toptan, projenin gerçekleştirilmesi için kolları sıvadı. Projenin yaşama geçmesi için oluşturulan sekreterya çalışmalarını yürütmek üzere, Türkçe Konuşan Devletler Parlamentolararası Konseyini oluşturulacak. 20-22 Şubat tarihleri arasında Meclis Başkanı Köksal Toptanın katılımıyla Antalyada Türkçe Konuşan Devletler Parlamento Başkanları bir araya gelecek.

BİRLİĞİ OLUŞTURACAK ÜLKELER

Toplantıya, Kırgızistan, Kazakistan, Özbekistan, Türkmenistan ve Azerbaycan meclis başkanları veya başkanvekilleri ile genel sekreterleri davet edildi. Toplantıda, Türk Dilli Devletler Topluluğu Parlamentolararası Konseyinin kaç üyeden oluşacağı, Türk Dilli Devletler Parlamentosunun nerede kurulacağı ve sekreterya işlemlerinin nasıl işleyeceği konuları masaya yatırılacak.

-Haber 7-

Loya

O Eskidendi.....

Aldığı Beğeniler
17
Takım
Trabzonspor
Geç kalınmış bir proje...pek bi inanasım gelmiyo ama hayırlısı bakalım...inşl gerçekleşir...

[KaYRa]

İslam Güzel Ahlaktır...

Aldığı Beğeniler
11
Takım
Fenerbahçe
Hadi hayırlısı...

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Geç kalmış olabilir ama şimdi bile olsa çok büyük faydalar sağlar. İnş muvaffak olurlar

Gölge

Dost İstersen Allah Yeter

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
İnşaallah bu ülkü en kısa zamanda gerçekleşir dünya yeniden adalet ve huzura kavuşur ...
İslamın hakimiyeti Allah'ın vaadidir. Allah'ın izniyle Türk İslam Birliği kurulacaktır ....

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Ben bunun çözüm olacağına inammıyorum maalesef.Daha kapsamlı birşey bekliyorum kendim .İnşeallah gerçekleşir

Üst Alt