:) Tam aradığım şey bakalım ne kadar akıllı bir sözlük teşekkürler paylaşım güzel.. ;)
kays YD Üyesi Üyelik Tarihi 21 Eyl 2005 Mesajlar 100 Aldığı Beğeniler 3 Konum Kayseri Takım Galatasaray 3 Nis 2007 #21 Tam aradığım şey bakalım ne kadar akıllı bir sözlük teşekkürler paylaşım güzel..
MuhacirEnsar YD Üyesi Üyelik Tarihi 31 Eki 2005 Mesajlar 6,511 Aldığı Beğeniler 40 Konum MEDİNE Takım Fenerbahçe 4 Nis 2007 #22 evet çok güzel...
S sadikcelik YD Üyesi Üyelik Tarihi 2 Eyl 2006 Mesajlar 7 Aldığı Beğeniler 0 4 Nis 2007 #23 S.a. arkadaslar,.. Yine cok istifade ettigim bir site daha, ama ayni zamanda Almanca dili olanlarin daha ziyade istifade edebilecegi bir site; Almanca-Arapca & Arapca-Almanca online sozluk sitesi: www.lessan.org Umarim istifade edersiniz. Selam ve dua ile.
S.a. arkadaslar,.. Yine cok istifade ettigim bir site daha, ama ayni zamanda Almanca dili olanlarin daha ziyade istifade edebilecegi bir site; Almanca-Arapca & Arapca-Almanca online sozluk sitesi: www.lessan.org Umarim istifade edersiniz. Selam ve dua ile.
M meymune YD Üyesi Üyelik Tarihi 19 Ağu 2005 Mesajlar 10 Aldığı Beğeniler 0 4 Nis 2007 #24 paylasim icin tesekkurler.
S Sevval YD Üyesi Üyelik Tarihi 1 Eyl 2006 Mesajlar 148 Aldığı Beğeniler 0 4 Nis 2007 #25 ALLAH razı olsun cihan kardesim
G gozdesa YD Üyesi Üyelik Tarihi 30 Haz 2007 Mesajlar 2 Aldığı Beğeniler 0 30 Haz 2007 #26 bakalım bakalım. ihtiyacım far.saol paylaşımın için..
@Cihan** YD Üyesi Üyelik Tarihi 26 Ağu 2005 Mesajlar 3,994 Aldığı Beğeniler 9 Konum Sinop&Egypt Takım Beşiktaş 30 Haz 2007 #27 ALLAH c.c sizlerdende razi olsun dostlar..
*FancyFace* YD Üyesi Üyelik Tarihi 7 Kas 2005 Mesajlar 2 Aldığı Beğeniler 0 1 Tem 2007 #28 Esselamu Aleykum, Rahmanim razi olsun paylasim icin.. Selametle insAllah.....
S sadikcelik YD Üyesi Üyelik Tarihi 2 Eyl 2006 Mesajlar 7 Aldığı Beğeniler 0 1 Tem 2007 #29 S.a. kardes Senden de guzel rabbim razi olsun. Ic dunyan cok guzel, mevlam daha da guzellestirsin. Bende bu yastan sonra arapca diline ikiyil once basladim ve cok guzel bir seviyeye kadar geldim. Mevlama sukurler, simdi de devam ediyorum online goruntulu derslere evimden izlemeye devam ediyorum. Arapca ogrenmek cok guzel 8) ORiJiNAL YAZARI : *FancyFace* Esselamu Aleykum, Rahmanim razi olsun paylasim icin.. Selametle insAllah..... Genişletmek için tıkla ...
S.a. kardes Senden de guzel rabbim razi olsun. Ic dunyan cok guzel, mevlam daha da guzellestirsin. Bende bu yastan sonra arapca diline ikiyil once basladim ve cok guzel bir seviyeye kadar geldim. Mevlama sukurler, simdi de devam ediyorum online goruntulu derslere evimden izlemeye devam ediyorum. Arapca ogrenmek cok guzel 8) ORiJiNAL YAZARI : *FancyFace* Esselamu Aleykum, Rahmanim razi olsun paylasim icin.. Selametle insAllah..... Genişletmek için tıkla ...
@Cihan** YD Üyesi Üyelik Tarihi 26 Ağu 2005 Mesajlar 3,994 Aldığı Beğeniler 9 Konum Sinop&Egypt Takım Beşiktaş 2 Tem 2007 #30 ALLAH c.c sizlerdende razi olsun ...