Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

kerems

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Trabzonspor
Birazda spor. Türkiye - İsviçre maçı son derece önemli bir maç İlk maçta adeta Haçlı oyunlarıyla bizi yenen ( ama bizde berbat futbol oynadık ogün ) İsviçreyi kadıköyde misafir edicez. Bu maç hem Milyonlarca gurbetçi vatandaşımızın yaşadığı Almanyada düzenlenecek 2006 dünya kupası için son şans hemde Milli Marşımızı protesto edecek kadar çirkinleşen avrupanın; medeniyet maskesi takmış her platformda en çağdaş ülkelerden olduğunu ileri süren içlerindeki TÜRK düşmanlığını bir spor müsabakasında dışa vuran bu haçlı ordusu hüviyetindeki takımına en güzel cevabı vermek için tek şansımız.
İnşallah yarın akşam Kadıköyden Dünyanın dörtbiryanındaki türklere ve daima yanımızda olan türk dostlarına gurur dolu temiz bir zaferin haberi gider. Almanyadaki arkadaşlar şimdiden bayraklarını hazırlasın İnşallah Haziran 2006'da Türk Milli Takımı dünya kupası için orda olcak buna tüm kalbimle inanıyorum.
Dilerim Fatih hoca ilk maçtaki hatalarını tekrarlamaz ve futbolcu kardeşlerimiz yüreklerini sahaya koyarlar.

konyali-kiz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
AMIN INSALLAH TÜRKIYEMIZ BURAYA YANI ALMANYAYA GELECEK
BIZ ARKADASLARLA BOSU BOSUNA 4 YILDAN BERI HAYALLER KURMUYOZ
HALADA KURMAKTAYIZ MILLI TAKIM BURAYA GELCEK BIZDE MACA GIDECEZ HAZIR HEPIMIZDE EHLIYETTE OLMUS OLUYO
ALMANYAYA GELMEK TABIKI EN COK TÜRKIYENIN HAKKI CÜNKI BURDA EN COK TÜRKLER YASIYOR VE ALMANYADA COK ISTIYOR GELMESINI

AMA BU MACTA HOCANIN BI SUCU YOKTU CÜNKI EN ÖNEMLI FUTBOLCULAR YA SARI KART CEZALISYDI YADA SAKATTI ÖRNEK EMRE;HAMIT;HASAN SAS;ÜMIT KARAN

yani tam 11 futbolcu sari kart sinirinda hoca neyapsin

Maximillian

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
YA SEN İLK MAÇI İZLEMEMİŞSİN YA DA ÇOK DUYGUSAL BİR YAKLAŞIM İÇİNDESİN.İZLEMİŞSEN BİZİM MİLLİ TAKIMDA O MAÇTA BİR RUH OLMADIGINI VE RAKİBİ OYNATMAYAN TARAFIN İSVİÇRE OLDUGUNU GÖRMÜŞSÜNDÜR.BENİM HATIRLADIGIM TEK POZİSYON HAKAN ŞÜKÜRÜN POZİSYONU.BİR ŞUT ATTI O KADAR .İSTİKLAL MARŞINA SAYGISIZLIGA GELİNCE AMENNA SAYGISIZDILAR.DEMEK Kİ İSTİKLAL MARŞI KÜLTÜRLERİ GELİŞMEMİŞİ.BÜTÜN TÜRK MİLLETİNİ BU GİBİ DURUMLARI DİLE GETİRERERK GERMENİN ANLAMI DA YOK .NEDEN DİYECEKSİN.ÇÜNKÜ EN GÜZEL CEVAP SAHADA VERİLECEK .TABİ Kİ BU DA 3-0 SKORU.VEYAHUT 2-0 YENİP UZATMAYA GÖTÜRMEK....ŞİMDİ DÜŞÜN GERİLEN MİLLET SATAŞMAK İÇİN BAHANE ARIYOR.NEDİR BU HEMEN ŞİDDET ,PROTESTO,KÖTÜ DAVRANMA...VS.VS.BİR DE GÖZ ARDI EDİLMEMESİ GEREKEN BİR ŞEY VAR:İSVİÇRELİLERİN GÜÇLÜ BİR LOBİSİ VAR.BAHANE ARIYORLAR,BİR UFAK ŞİDDET OLMASI ONLARIN EKMEGİNE YAG SÜRER.SAHADA KAYBEDERLERSE BİLE MASADA KAZANABİLİRLER.BEN BİRAZ SAGDUYU VE BİRAZ DA RUH DİYORUM.BAŞLARI ÖNLERİNDE EGİK BİR ŞEKİLDE 3-0 4-0 5-0 GİBİ SKORLARLA YERİN DİBİNE GEÇİREBİLİRİZ.

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Fatih hoca, ligde kötü performans sergileyen oyunculardan süpriz bekliyor, ve Fatih Hocanın hiç suçu olmuyor.. Güldürme konyalı, okan gibi, hakan gibi oyunculardan süpriz bekleyen hatta maçın sonunda yanlış hatırlamıyorsam ergün giriyor ve ondan da birşeyler bekleyen Fatih hoca mı suçsuz...

konyali-kiz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
Orjinal Yazarı YaMusaB
Fatih hoca, ligde kötü performans sergileyen oyunculardan süpriz bekliyor, ve Fatih Hocanın hiç suçu olmuyor.. Güldürme konyalı, okan gibi, hakan gibi oyunculardan süpriz bekleyen hatta maçın sonunda yanlış hatırlamıyorsam ergün giriyor ve ondan da birşeyler bekleyen Fatih hoca mı suçsuz...

ergün belki hata ama hakana laf atma zidane bile geri döndü
hakan en son hatrickinide sanirim fe5e yaptiydi hatirlarsam hatirlatirsam ne cabuk unuttun

ha dogru söledin en cok futbolcu sizden vardi büyük hata haklisin

@Cihan**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Beşiktaş
insaallah bu sefer basarili olurlar ...

milli takima guveniyorum bu maci 3 sifir alacagiz insaallah

eski hatalar olmassa neden olmasin ..

Günes

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
türkiye sen bizim herseyimizsin ins. bu mac bizim onalara kadiköyü dar edecez akilarindan ilelebet cikmayacak...karar: fatih hocanin suclu olduguna hafifletici nedenler olarak hasan sas ile ümit karanin sakatlanmasi,emre ile hamit altin topun sari kart ile cezasi nedenleriyle oyunda bulunamamasi vede oyuncularin beklenenden daha pasif olmasi göz önünde bulundurularak cezasinin yariya indirilmesine ve türkiye camiasinin fatih hocayi sevmesinden dolayi cezsinin 3 te birine indirilerek 1 ay fatih hocaya küsülmesine karar verilmistir...

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
[GLOW=firebrick]ben bu maçı alacağız diyemiyorum..bu isviçre baya güzel futbol oynuyorlar..gözüm korktu açıkçası ?([/GLOW]

Günes

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Orjinal Yazarı ExELaNcE
[GLOW=firebrick]ben bu maçı alacağız diyemiyorum..bu isviçre baya güzel futbol oynuyorlar..gözüm korktu açıkçası ?([/GLOW]

biraz zor tabiki ama almalari lazim aslinda türkiyenin isvicre takimindan daha güclü olduguna inaniyorum...fatih hocada hata vardi ama acikcasi futbolcularda hic kendilerini göstermediklerini düsünüyorum hepsi bir araya gelincede ortaya böyle bi tablo cikti...ins. kadiköydeki macta aksi olur ve bu maci aliriz dualarimizla.farkindaysaniz...türkiyede olsun gurbetteki vatandaslarimiz olsun cocuk kadin demeden bu maca cok ilgili haddinden fazla cünkü mac macliktan cikti savasa döndü diye düsünüyorum...bilmem siz nedersiniz...

@Cihan**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Beşiktaş
isvicre guzel oynamadi ..
bizimkiler cok kotu oynadi ...

eger duzelirlerse bu maci aliriz...

Üst Alt