Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Orjinal Yazarı yarali-gönül
Orjinal Yazarı YaMusaB
Fatih hoca, ligde kötü performans sergileyen oyunculardan süpriz bekliyor, ve Fatih Hocanın hiç suçu olmuyor.. Güldürme konyalı, okan gibi, hakan gibi oyunculardan süpriz bekleyen hatta maçın sonunda yanlış hatırlamıyorsam ergün giriyor ve ondan da birşeyler bekleyen Fatih hoca mı suçsuz...

ergün belki hata ama hakana laf atma zidane bile geri döndü
hakan en son hatrickinide sanirim fe5e yaptiydi hatirlarsam hatirlatirsam ne cabuk unuttun

ha dogru söledin en cok futbolcu sizden vardi büyük hata haklisin

hakan, zidan... ?(
geçenseneki hakanın formu, buseneki isveç maçı... ?( (ki hakan orda alkışlanacak bir oyun sergilemedi)
ve hala milli takımda bile antifenerlilik kimliğini göstermen... ?(

bende seni futboldan anlıyosun zannettim kusura bakma..

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
Orjinal Yazarı @Cihan**
isvicre guzel oynamadi ..
bizimkiler cok kotu oynadi ...

eger duzelirlerse bu maci aliriz...[/quote

bende şöyle düşünüyorum:İsviçre bizi oynatmadı...takım oyununu iyi beceriyorlar..ne söylesek boş..bugün inşallah maçı alırız..

@Cihan**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Beşiktaş
Orjinal Yazarı ExELaNcE
Orjinal Yazarı @Cihan**
isvicre guzel oynamadi ..
bizimkiler cok kotu oynadi ...

eger duzelirlerse bu maci aliriz...

bende şöyle düşünüyorum:İsviçre bizi oynatmadı...takım oyununu iyi beceriyorlar..ne söylesek boş..bugün inşallah maçı alırız..

macin basindan beri pass hatasi oluyorsa bu isvisrenin marifeti deil bence..'
bu gun belli olacak uzulecekmiyiz sevinecekmiyiz..:)

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
[GLOW=indigo]RABBİM YAR VE YARDIMCILARI OLSUN.İNŞALLAH KAZANACAĞIZ[/GLOW] =) ;)

kerems

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Trabzonspor
7 Yıl boyunca profosyonel olarak futbol oynadım aslında İsviçre-Türkiye Maçını başka konudanda youmlaya bilirdim kendi açımdan en azından o gün ne kadar kötü oynadığımızı söyledim zaten fazla detaya inmeye gerek yok. Hiç bir uluslar arası müsabakada bir takımın milli marşının protesto edildiğine hiç rastlanmamıştır ve bunu yapan dünyanın en medeni ülkelerinden birisi olduğunu iddia eden İsviçre olunca kızıyor insan. ayrıca Fatih hocaya ve futbolculara yapılan bir sürü saygızılık var orda bence şimdiye kadar İsviçre milli takımına yapılanlar az bile kaldı ama biz vuralım kıralım asalım yada keselim tarafı değiliz zaten kimseninde öyle bir niyeti yok. Tabiki en güzel cevap sahada alınacak skor ve türk milli takımı bunu rahatlıkla yapabilecek kapasitede. Emre, Hamit, Yıldıray, Halil ve diğerleri bence İsviçreye çok güzel bir ders verecekler. Hepimizin dulararı bu akşam futbolcu kardeşlerimizl. İnşallah maçtan sonrada aldığımız Zaferi konuşuruz burda.

Hekimoglu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
191
Orjinal Yazarı kerems
7 Yıl boyunca profosyonel olarak futbol oynadım aslında İsviçre-Türkiye Maçını başka konudanda youmlaya bilirdim kendi açımdan en azından o gün ne kadar kötü oynadığımızı söyledim zaten fazla detaya inmeye gerek yok. Hiç bir uluslar arası müsabakada bir takımın milli marşının protesto edildiğine hiç rastlanmamıştır ve bunu yapan dünyanın en medeni ülkelerinden birisi olduğunu iddia eden İsviçre olunca kızıyor insan. ayrıca Fatih hocaya ve futbolculara yapılan bir sürü saygızılık var orda bence şimdiye kadar İsviçre milli takımına yapılanlar az bile kaldı ama biz vuralım kıralım asalım yada keselim tarafı değiliz zaten kimseninde öyle bir niyeti yok. Tabiki en güzel cevap sahada alınacak skor ve türk milli takımı bunu rahatlıkla yapabilecek kapasitede. Emre, Hamit, Yıldıray, Halil ve diğerleri bence İsviçreye çok güzel bir ders verecekler. Hepimizin dulararı bu akşam futbolcu kardeşlerimizl. İnşallah maçtan sonrada aldığımız Zaferi konuşuruz burda.

Tek Dilegimiz o guzel kardesim,
Rabbim yar ve Yardimcilari olsun....:Dua:

eslem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
maçın başlamasına 45 dk kaldı hayırlısıyla kazasız belasız atlatırız maçı :D

turkiyenin nefesi tutulmuş bir durumda :D :D

@Cihan**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9