Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Arzuhalim

BendeYar

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Fenerbahçe
tsk-genelkurmay-baskani-ozel-cumhurbaskani-gul-topuk-selami-%20acik%20istihbarat.jpg

Yıllarca Müslümanlara zülüm, Baskı Uyguladılar . Burnunu Siyasete Karıştırmaması Gerekenler Hep Siyasete Karıştılar . '' Biz gençlerimizin sıra üstünde namaz kılmasını değil Bale yapmasını istiyoruz '' Diyen türkan saylanlar Sayılmıyor artık Bu ülkede . Halk bir zamanlar kendinden bildiklerinin aslında Anadoludan Uzak oldugunu anladı . Hakaret edenlerin sesi Kısıldı Vesayetçiler Yerle bir oldu. Dağlıcada şehit haberleri gelmeye başlayınca Tsk nın helikopterıyle gittiği askeri piknik alanında golf oynayan paşalarımız yok mesela . Türkiye ergenekon denilen bir gerçekle tanıştı , ergenekon ve pkknin nasıl birbirine yardım ettiğini Kanka olduklarını gördü.

367 dayatması yapan bir sabih kanadoğlumuz yok mesela Birde adından utanması gereken abdurrahman yalçınkayamız . Çünki referandumda Dinimiz esir haldeydi Evet vererek dinimizi onların elinden kurtardık. Türkiye güzel günlere Hazır , 23 Yıllık zülüm bitiyor inşeAllah , Müslümanların yüzleri Gülüyor.
Asker Halka Boyun eğdi . Darbe olmadı Postal yalayıcıları Dışlandı . Gül gibi bir cumhurbaşkanımız , Adam gibide bir başbakanımız Var ! Hedef neden 2023 Dunyanın Super devleti olmak için Çünki 2023 'te bir esrar var .

Masonların üzerimizdeki Presi 2023 te tamamen bitiyor Lozan antlaşması Sona erıyor .Esaret bitiyor !

Ve PKK Tıpkı İranın Pejaka yaptıgı gibi Boyun eğdireceğiz Onlarada İnşeAllah
Ben Şükür secdesi Yaptım ... 20 Yasındayım Ve Bu güzel günleri gösteren Rabbe hamdolsun !....

Selam ve saygılarımla
SIRDUGUMU

Not : Türkiyede Darbe Olsaydı İlk Asılacak İsimler : Recep Tayyip Erdoğan , Fethullah Gülen , Abdullah Gül

Beste

Dert etme Duâ et..

Aldığı Beğeniler
18,751
Takım
Galatasaray
Malesef aci gercekler bunlar kardesim..
paylasimin icin Allah razi olsun insAllah

İsrâ

"Özlem"imsin

Aldığı Beğeniler
12,753
Takım
Galatasaray
Lozan Antlaşmasının içeriklerinde neler var çok merak etmekteyim.

Aynaa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
11
Daha nice güzel günler göreceğiz ALLAHIN izniyle..
Yeni Türkiye'yi dünya tanıdı hala kulaklarını kapayanlar tanıyamadı.onlarada az kaldı..ALLAH büyüktür..sabrımızın karşılığını almaktayız..şükürler olsun..

*SANDALCI*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Yaşınız genç, 1980 darbesini görmediniz. Ben 43 yaşındayım, darbeyi gördüm. Bu yüzden emin olarak diyebilirim ki, İslamiyete karşı en büyük mücadele 12 eylül darbesiyle değil, 28 şubat muhtırasıyla verildi. Onun mimarı olan Çevik BİR, serbesttir.

''Asker halka boyun eğdi'' yanlış bir cümledir.. Ordunun içindeki çüreklerden dolayı, bütün TSK yı halka karşı göstermek, hasım ilan etmek ; bu ülkeye sadece zarar verir.

Not olarak yazdığınız kendi zannınızdır. En azından ''bence'' diye bir ibare ekleseydiniz.

Teferruata girmeyeceğim.... Sevgide ve tepkide ifrata kaçmamak lazım.

nun_kalem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
24
Elhamdülillah..Rabbim aydınlık bir Türkiyeyi görmeyi nasip eylesin..

Arzuhalim

BendeYar

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Fenerbahçe
Lozan Antlaşması 13 Gün Sürdü İsmet İnönü Burada Gizli Antlaşmalara İmza Attı .Antlaşmalara Göre Türkiyenin yıldızı Hiçbir zaman parlamıyacak Eğer türkiye biraz daha iyiye giderse Darbelerle Yönetim Alaşıgı edilecek Özellikle Müslümanların İş basına gelmeleri kesinlikle engellenecek bizim belirlediğimiz Adamlar iş basına gelecek ...

Ergenekonun Lastik gibi uzaması Lozan antlaşmasıyla İş basına gelen Masonların Temizleme hareketidir. Lozanda kazanmadık Kaybettik ....

Mustafa kemal Mason localarının kapatılmasını istemişti . Masonlar tarafından Öldürüldüğü Söylenmekte...

Firak-i Nigah

~ Ya Bâkî Entel Bâki ~

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Galatasaray
Bilmediğimiz ne çok şey var..yine dost bildiğimiz ne düşmanlarımız var...
Çok tşk ederim ablalarım ve abilerim :gulver:

İsrâ

"Özlem"imsin

Aldığı Beğeniler
12,753
Takım
Galatasaray
Lozan Antlaşması 13 Gün Sürdü İsmet İnönü Burada Gizli Antlaşmalara İmza Attı .Antlaşmalara Göre Türkiyenin yıldızı Hiçbir zaman parlamıyacak Eğer türkiye biraz daha iyiye giderse Darbelerle Yönetim Alaşıgı edilecek Özellikle Müslümanların İş basına gelmeleri kesinlikle engellenecek bizim belirlediğimiz Adamlar iş basına gelecek ...

Ergenekonun Lastik gibi uzaması Lozan antlaşmasıyla İş basına gelen Masonların Temizleme hareketidir. Lozanda kazanmadık Kaybettik ....

Mustafa kemal Mason localarının kapatılmasını istemişti . Masonlar tarafından Öldürüldüğü Söylenmekte...

Bunların bir kısmını duydum ama belge varmı ortada?

Üst Alt