Yıllarca Müslümanlara zülüm, Baskı Uyguladılar . Burnunu Siyasete Karıştırmaması Gerekenler Hep Siyasete Karıştılar . '' Biz gençlerimizin sıra üstünde namaz kılmasını değil Bale yapmasını istiyoruz '' Diyen türkan saylanlar Sayılmıyor artık Bu ülkede . Halk bir zamanlar kendinden bildiklerinin aslında Anadoludan Uzak oldugunu anladı . Hakaret edenlerin sesi Kısıldı Vesayetçiler Yerle bir oldu. Dağlıcada şehit haberleri gelmeye başlayınca Tsk nın helikopterıyle gittiği askeri piknik alanında golf oynayan paşalarımız yok mesela . Türkiye ergenekon denilen bir gerçekle tanıştı , ergenekon ve pkknin nasıl birbirine yardım ettiğini Kanka olduklarını gördü.
367 dayatması yapan bir sabih kanadoğlumuz yok mesela Birde adından utanması gereken abdurrahman yalçınkayamız . Çünki referandumda Dinimiz esir haldeydi Evet vererek dinimizi onların elinden kurtardık. Türkiye güzel günlere Hazır , 23 Yıllık zülüm bitiyor inşeAllah , Müslümanların yüzleri Gülüyor.
Asker Halka Boyun eğdi . Darbe olmadı Postal yalayıcıları Dışlandı . Gül gibi bir cumhurbaşkanımız , Adam gibide bir başbakanımız Var ! Hedef neden 2023 Dunyanın Super devleti olmak için Çünki 2023 'te bir esrar var .
Masonların üzerimizdeki Presi 2023 te tamamen bitiyor Lozan antlaşması Sona erıyor .Esaret bitiyor !
Ve PKK Tıpkı İranın Pejaka yaptıgı gibi Boyun eğdireceğiz Onlarada İnşeAllah
Ben Şükür secdesi Yaptım ... 20 Yasındayım Ve Bu güzel günleri gösteren Rabbe hamdolsun !....
Selam ve saygılarımla
SIRDUGUMU
Not : Türkiyede Darbe Olsaydı İlk Asılacak İsimler : Recep Tayyip Erdoğan , Fethullah Gülen , Abdullah Gül