Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Son zamanlardaki gelişmeler sizce nereye gidecek?

Gölge

Dost İstersen Allah Yeter

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
Siyasi gerginlik ve belirsizliklerden dolayı iyi gitmeyeceği kesin açılan bazı davalar ve yapılan bazı operasyonlar doğal olarak ekonomimizi etkilemekte bunların sonuçlanmasını beklemek lazım diye düşünüyorum ben şu anki gidişat iyi değil kapatma davası olumsuz sonuçlanırsa daha da kötü olacağı kesin ....

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray
Türkiye şuan ki durumundan daha kötü günler geçirmişti tarihinde. Ekonomik olarak şuan ki durumu çokta iyi görmüyorum zira ülkenin istikrarına hergün bir elden balta vuruluyor bu da hem dışa bağımlı ekonomimizin kötüye gitmesine yolaçıyor hemde sıcak para girişine engel oluyor...Yabancı sermaye kaynağı ile 2001 krizini bir nebze atlatan ekonomimiz son kapatma davası iie piyasaların darmadağın oluşu ve petrol fiyatlarındaki önlenemez yükselişi ne kadar kaldırabilir bunu zaman gösterecek...

aydilge

Bana Seni Gerek ,Seni !.

Aldığı Beğeniler
12
Takım
Galatasaray
Ekonomimiz iyi gidecek gitmesine ama bazı çıkarcılar tarafından buna fırsat verilmiyor maalesef...Artık bu herkesin malumu...Üzülüyoruz,elimizdende bişey gelmiyor dua etmekten başka...Ama ben o kadarda ümitsiz değilim...Artık ülkemizde bişeyler olmaya başladı...İnşallah devamıda güzel bir şekilde gelişir...Okusen'inde dediği gibi herşeyi zaman gösterecek...Bakalım daha nelere şahit olacağız...Hayırlısı...

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Ekonomimiz iyi gidecek gitmesine ama bazı çıkarcılar tarafından buna fırsat verilmiyor maalesef...Artık bu herkesin malumu...Üzülüyoruz,elimizdende bişey gelmiyor dua etmekten başka...Ama ben o kadarda ümitsiz değilim...Artık ülkemizde bişeyler olmaya başladı...İnşallah devamıda güzel bir şekilde gelişir...Okusen'inde dediği gibi herşeyi zaman gösterecek...Bakalım daha nelere şahit olacağız...Hayırlısı...

Birileri gerçekten engel olmasa ekonomi çok iyi gidiyordu.Hatta Cumhuriyet tarihi boyunca yapılamayan bir çok işler yapılmıştı.Fkat her nedense milli ve manevi duygusundan yoksun olan bir avuç azınlık ne yapıp yapıyor ortaya bir şeyler atarak ülkenin düzlüğe çıkmasına engel oluyor.
Allah onları bildiği gibi yapsın.

blackholes

Blackholes & Revelations

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Diğer
Ne yazık ki ekonomimiz pek de iyi durumda değil 2001 krizinden sonra yabancı sermaye kaynaklı yüksek faiz karşılığında sıcak para akışı ve imf ile yapılan stand by anlaşmaları sayesinde izafi bir iyileşme olmuştu ama tabii bu girdinin bir de çıkışı var bu yüzden ülkemizde tansiyon düşük olmalı ekonomimiz hala çok kırılgan dış etkilere ve siyasi dalgalanmalara karşı hassas üstelik bir de cari açık var amerikan merkez bankası (FED) in yaptığı faiz indirimleri ile dolar dengesiz şekilde düşüp çıkıyor petrol fiyatları hiç olmadığı kadar yüksek genç nüfus çok fazla nüfusa göre göre iş imkanları kısıtlı kısacası ekonomi iyi sinyaller vermiyor düzeleceğini de pek zannetmiyorum dünyada ekonomisi en güçlü ülke japonyadır onlarında başı aşırı düşük enflasyon oranına bağlı ekonomik daralma (resesyon) ile dertte.

asık ahmet

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
izin verseler iyiye gidecek ama izin vermiyorlar yapma gündemlerle oyalıyorlar

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Bence günümüzdeki ekonomi durumu kötünün iyisi diyorum

Malum şimdide aydın doğanın ve diğer ulusalcı basın seçim yaklaşirken iktidar partiyi nasıl yenildiye uğratırız çalişması yapıyorlar.Karalama ve bir takım kişiler ve kurumlar üzerinden iktidar partisini yıpratma peşine düştüler

İnşeallah iktidar partisi bunun da üstesinden gelir.

[KaYRa]

İslam Güzel Ahlaktır...

Aldığı Beğeniler
11
Takım
Fenerbahçe
Herşey gitgide kötüye gidiyo Rabbim sonumuzu hayır eylesin inş.

e.n.e

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
öncelikle slm hiicran kardeşime tşk ederim bu siteyi bana önerdiği için

Üst Alt