Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
1)Ayni sirkete ait iki otobüs yolda karsilasti, söferler ellerini birakip selamlastilar 52 kisi öldü. (MUGLA)

2)Odun kesmek için agaca çikan adam Nasreddin Hoca fikrasinda ki gibi oturdugu dali kesince dalla birlikte yere çakildi. Hastahanede öldü.(ANTALYA)

3)Bir anne yagmur girmemesi için bacayi tikadi duman çikamayinca evin içine karbonmonoksit gazi doldu.Anne ve bir oglu öldü, 3 yavru komada.(ISTANBUL)

4)Asabi çoban ot yemeyen koyunu tüfegin arkası ile dövmeye basladi. Tüfek ates aldi çoban öldü.(BITLIS)

5)Otlayan iki koyun evin önündeki kumu dagitti. Koyunlarin sahibi aile ile kumun sahibi aile birbirine girdi.5 kisi öldü.

6)Duvari yikip iki odayi tek oda yapmak isteyen adam isi abartti. Duvar için kazma yerine dinamit kullandi. Mahalleyi havaya uçurdu, yaralandi.(LÜLEBURGAZ)

mehmet27

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
eline saglik hepside ilginc ölümler ve olaylar Allah amellerince rahmet etsin.Güleyimmi üzeleyimmi anlamadim Onurum

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Aglancak halimize gülüyoruz işte :D

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
ORiJiNAL YAZARI : mehmet27
eline saglik hepside ilginc ölümler ve olaylar ALLAH amellerince rahmet etsin.Güleyimmi üzeleyimmi anlamadim Onurum

RABBİM bizleri hayirli isler yapıp onun rizasi icin ruhunu teslim edenlerden etsin.

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
bende güLsemmi agLasammi $a$irdim..
ILginc öLümLer.. ?(
AsLinda kendiLeri etmi$, kendiLeri buLmu$..

Rabbim CümLe MüsLim karde$Lerimize hayirLi öLüm nasib etsin insaALLAH..

Üst Alt