Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
30wc2.jpg

Tuzlu kek

MALZEMELER

1su barda yoğurt
1su barda sıvı yağ
2 su barda un
3 yumurta
1 paket kabartma tozu
Damak tatınıza göre tuz.
150 gr kadar rendelenmiş peynir
Bir miktar yeşil veya kara zeytin ezmesi
Bir tutam maydonoz
Bir tutam dere otu

YAPIŞILIŞI

Yumurtaları bir derin cam kaseye kırın içine yoğur du,sıvı yağı koyup karıştırın
Sonra maydonuzu nu dereotusu nu peyniri ve zeytin ezmesini ilave edip karıştırın..

sonra ununu kabartma tozunu tuzunu ilave edip yağlanmış borcama döküp önceden 170 derecede ısıtılmış fırına sürüp pişirin..

piştikten sonra arzuya göre sıcak sıcak servis yapın.....

NOT-arzuya göre pişmeden önce kekin üzerine susam ve çörek otu sepeliyebilirsiniz..

31hn3.jpg

AFİYET OLSUN..

Armageddon

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Aslında bu tam bana göre tatlı sevmiyorum çünki.. Ama kekin tuzlusunuda hiç yemedim doğrusu bir denemek lazım. Bu tarifi valide sultana verelim bakalım ortaya nasıl bir tat çıkacak?? Teşekkür ederim fzehra. Yeni tatlar herzaman denemeye değer olmuştur benim için.

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
ORiJiNAL YAZARI : Armageddon
Aslında bu tam bana göre tatlı sevmiyorum çünki.. Ama kekin tuzlusunuda hiç yemedim doğrusu bir denemek lazım. Bu tarifi valide sultana verelim bakalım ortaya nasıl bir tat çıkacak?? Teşekkür ederim fzehra. Yeni tatlar herzaman denemeye değer olmuştur benim için.

tadarsanız aldanmazsınız çünkü çok nefis vede hafif bir hamur işi

Armageddon

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Akşamı iple çekiyorum: ) annemde süper bir ahçıdır eminim sizin bu güzel tarifinizle onun mükemmelliği birleşince ortaya leziz birşey çıkacak.

MuhacirEnsar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
40
Takım
Fenerbahçe
of of of sen bunları verince biz yapamiyoruz kimsemiz yok ne edeceğiz...... ;( ;( ;(

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
ORiJiNAL YAZARI : MuhacirEnsar
of of of sen bunları verince biz yapamiyoruz kimsemiz yok ne edeceğiz...... ;( ;( ;(

tigris bana bak bana duygu sömürüsü yapma annen varya ona yaptır :))))...

Üst Alt