Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

turangida

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14,607
Takım
Galatasaray
“On parmağımda on marifet yok ama, çok güzel gülerim insanlara.
Hiç sözümden dönmedim ve yok yere umutlandırmadım hiç kimseyi, boşu boşuna!
Hiç bir zaman çok param olmadı ama, çok simit bölüşmüşlüğüm vardır bir tebessüm sıcaklığında...ve paylaşılmışlık adına cebimdeki son kuruşlar şahitlik edebilir bana.
İsteyerek hiç kalp kırmadım ama çok kırılmışlığı vardır kalbimin hoyratça.!
Belki de ‘tohumuna para saymadıkları’ içindi hiç canlarının yanmayışı ayırdıkları parçalara!
Hiç bir zaman çok sevilmedim asla öyle gece gündüz özlenmedim mesela...ama çok sevmişliğim vardır bakınca O'nu görüşüm aynalarda!.

Tuzu Uzatır Mısın Hayat!..”

Cihad Kök

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Osmanlıda tatlı yemeklere bir fiske tuz
Tuzlu yemeklerede bir fiske bal/şeker kullanırlarmış
Böylece yemegin tadı dengelenir lezzeti katlanırmış.

Tuzu uzatan hayatın içindede tatlısıda muhakkak vardır :)

...vuslat

gökyüzünü bilmeyen leke sanıyor kuşları...

Aldığı Beğeniler
19,193
“On parmağımda on marifet yok ama, çok güzel gülerim insanlara.
Hiç sözümden dönmedim ve yok yere umutlandırmadım hiç kimseyi, boşu boşuna!
Hiç bir zaman çok param olmadı ama, çok simit bölüşmüşlüğüm vardır bir tebessüm sıcaklığında...ve paylaşılmışlık adına cebimdeki son kuruşlar şahitlik edebilir bana.
İsteyerek hiç kalp kırmadım ama çok kırılmışlığı vardır kalbimin hoyratça.!
Belki de ‘tohumuna para saymadıkları’ içindi hiç canlarının yanmayışı ayırdıkları parçalara!
Hiç bir zaman çok sevilmedim asla öyle gece gündüz özlenmedim mesela...ama çok sevmişliğim vardır bakınca O'nu görüşüm aynalarda!.

Tuzu Uzatır Mısın Hayat!..”

Cihad Kök

Baştaki cümleye atfen;evvel ki gün yeni kursiyerin ilk çalışmasına baktım ki el becerisi ve sevgisi konusunda umutluydum.
Özensiz,fırçayla anlaşamadığı aşikâr, yapayım bitsin gibi...
Korkma, barış fırçayla...dedim.
Güldü, tam isabet dedi.Yerine geçtiğinde o mutsuz,keyifsiz hâlinin yerini gülümseyen daha istekli bi suratla yüzyüze geldim.

Son satırlara atfen ise;O/nunla bir olduğuna inanmışsa hisseder galiba bilmesine lüzum kalmadan...
:gul:,

Üst Alt