Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

konyali-kiz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
Bugün 17 Yas Milli takimlar Dünya kupasi Peruda Avustralya ve Türkiye maciyla start aliyor
Mac saat TSi 01:05 de basliyor
Mili takimimiza basarilar maclari Eurosport naklen veriyor
=) =) =)Avrupa sampiyonu olan U17 mILI TAKIMIZ DÜNYA kupasininda favorisi insallah sampiyon olurlar
Allah yardimciniz olsun

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Ewet inşaAllah başarılı oluruz...

konyali-kiz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
U 17 Milli Takimimiz dünkü maci 84. Borussia Dortmundlu futbolcumuz Nuri Sahinin golüyle 1-0 yenmeyi basardi.
Borussia dortmundlu Nuri sahin ve Galatasaryli Özgürcan Özcanin beraber sergiledigi ve buldugu pozisyaonlarla cok Gol kacirdik ama son dakikalarda Nurinin Golüyle yenmeyi basardik
Tebrikler cocuklar böyle devam
Allah yardimciniz olsun...

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
yarali-gönül
bu futbol aşkına hayret kaldım do rusu..17 yaş grubunu bile takip edebiliyorsun ya brawo :Dben sizden duydum açıkçası..tşkler..

konyali-kiz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
kardes bizim Türkiyede sadece spor önünden Futbol konusulur daha yeni yeni diger sporlarida takip etmeye basladik
ama Futbolda sinirli sadece 4 büyükler ve avrupanin önde gelen futbol takimlari yani genclere gene yer yok
ben bunu almanyada yasadigim icin biliyorum babm takip eder o izledigi icin otomatikman bizde izliyoz ondan haberim var
alman kanallari bütün sporlara esit deger verir

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
bize alman reklamı yapma konyalı, bide şu yorumlarını biraz objektif yapsan ii olacak, hemen özgürcanı sıkıştırmışsın araya :p

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
Orjinal Yazarı yarali-gönül
kardes bizim Türkiyede sadece spor önünden Futbol konusulur daha yeni yeni diger sporlarida takip etmeye basladik
ama Futbolda sinirli sadece 4 büyükler ve avrupanin önde gelen futbol takimlari yani genclere gene yer yok
ben bunu almanyada yasadigim icin biliyorum babm takip eder o izledigi icin otomatikman bizde izliyoz ondan haberim var
alman kanallari bütün sporlara esit deger verir

bizim burada sadece tek spor dalı vardır:1.super lig...biizm burada genç takımlara yer yoktur..bizim buralarda futbol dışındaki branşlara saniyelik yer vardır..bizim buralarda... :D

konyali-kiz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
Orjinal Yazarı YaMusaB
bize alman reklamı yapma konyalı, bide şu yorumlarını biraz objektif yapsan ii olacak, hemen özgürcanı sıkıştırmışsın araya :p

1-Volkan Babacan K Fenerbahce
2-Mehmet Yılmaz D Bursaspor
3-Ferhat Bıkmaz D Hannover 96
4-Erkan Ferin D Galatasaray
5-Serdar Kesci D Galatasaray
6-Harun Karadaş D Galatasaray
7-Deniz Yılmaz OS Bayern München
8-Caner Erkin OS Vestel Manisaspor
9-Tevfik Köse F Bayer Leverkusen
10-Nuri Şahin OS Borussia Dortmund
11-Özgürcan Özcan F Galatasaray
12-Onur Recep Kıvrak K Karşıyaka
13-Emre Balak D Samsunspor
14-Aydın Yılmaz OS Galatasaray
15-Anıl Taşdemir D Göztepe
16-Ergun Berişha D Grashoppers Zürich
17-Cengiz Çoban D Trabzonspor
18-Murat Duruer OS Ankaragücü
19-Aykut Demir D NAC Breda
20-Eray Birnican K Yildirim Bosnaspor

Yamusab gördügün gibien cok oyuncu bizden var sizden bir tane var
Özgürcani ben sokusturmadim, UEFA nin sitesinde öyle yaziyordu Nuri ve Özgürcanin cok Gol kacirdigini ve iyi oynadigini en yüksek oynama ortalamasini onlar almis buarda bizim 4 oyuncu ilk 11 de 5.de ikinci yarida oyuna girdi

konyali-kiz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
Milli takimimiz B Grubunda ikinci macini yarin yani(19 Eylül'de) Uruguay'la oynayacak
Allah yardimciniz olsun cocuklar

konyali-kiz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
TÜRKIYE 3 - Uruguay 2
Mili takimimiz dün Uruguayi 3-2 malup ederek ceyrek final sansini garantiledi

U-17 Dünya Futbol Şampiyonası'nda Türkiye grubundaki 2. maçında Uruguay'la karşılaştı. 12. dakikada BAYERN münchen´le Deniz Yılmaz'ın golüyle 1-0 öne geçtik. 28. dakikada Ankaragücülü futbolcumuz Murat Duruer topu kendi kalemize gönderince skor 1-1 oldu. İkinci yarında 75. dakikada Elias Figueroa'nın golüne engel olamayınca 1-2 ma lup duruma düştük. 78. dakikada Galatasarayli futbolcumuz Özgürcan Özcan oyuna girdi, 80'de skoru 2-2'ye taşıdı. Türkiye'yi galibiyete taşıyan golü 84'te Bayer Leverkusenli futbolcumuz Tevfik Köse kaydetti.

Yamusab kardes simdi Özgürcani ortaliga karistirabilimiyim cocuk girdi oyuna 2 dakika sonra Gol atti

Üst Alt