Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
www.yeniresim.com_-_iek_Resimleri_-_Mor_Menekeler.jpg

Utanırım ya Rahman senin aşkın ile açan ve hoş kokular veren bir gül olamadım. Bir güneş olup doğamadım bir rüzgar olup esemedim

Bütün mahlukat sana itaat ederken aşk ile hu çeker aşk ile döner yunus misali...

Utanırım ya Rahman gaflet uykularımdan utanırım. Sabahlara kadar sana secde eden bir Ebubekir bir Ömer bir Osman olamadım. Onlar gibi Rasule aşık olamadım onunlayken bile hasret kalamadım...

Utanırım ya Rahman eshabı guzinin tövbesinden utanırım. Uzeyr olup harama baktım diye vuramadım kendimi dağlara ağlaya ağlaya AFFET YA RABBİ diyemedim

Utanırım Ya Rahman mümin din kardeşlerim zulm altındayken gidip Ali olamadım. Senin rızan için öldüremedim onları. Ömer gibi hanımını çocuklarını yetim öksüz bırakmak isteyen gelsin diyemedim...

Utanırım Ya Rahman korkamadım yatağa girip uyumaktan Seddad Bin Evs olamadım yataktan kalkıp sabaha kadar secde edemedim.

Ya Rahman ne güzel kulların var ben onlardan olamadım. Simdi ağlıyorum sessizce. Sanki oturduğum yerde ölümümü bekliyorum. Yok misali yasıyorum.. Her vasıtaya bindik fanide simdi sıra tabut denen cansız ata binmekte...

Şehadettir arzuhalım nasib edermisin Ya Rahman cennette cemalinle şereflendirirmisin bu acizi. RAHMETIM GAZABIMDAN USTUNDUR buyurmuşsun. Rahmetinle muamele eyle bizlere biz aciz kullarınız. Öylesine bir ölüm nasip eyleki Azrail as geldiğinde hoş gelsin ve geldiğinde o görevini yerine getirmeden sen bizlerden Razı ol İnşAllah( c.c.)...

AMİN

Acizane

hizmet..hicret..sehadet..

Aldığı Beğeniler
27
Takım
Diğer
UTANIYORUMMMM UTANIYORUZ kafalarımızın mümin ama k alplerimizin ö y le olmadığına
elfü elfü amin hafız kardeşim rabbim ebeden razı olsun
adaleti ile değil merhameti ile lutfetsin cümlemi müminlere

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Aminnnnn,Aminnnnn
Allah(c.c)razi oldugu kullarindan olasiniz Hafiz kardesim cok güzel bir paylasimdi yine emeginize yüreginize saglik
Selam ve Dua ile......

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
Amin abim..yüreğine gönlüne sağlık.cok güzeldi.ALLAh cc razı olsun

nurseza

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
Şehadettir arzuhalım nasib edermisin Ya Rahman cennette cemalinle şereflendirirmisin bu acizi. RAHMETIM GAZABIMDAN USTUNDUR buyurmuşsun. Rahmetinle muamele eyle bizlere biz aciz kullarınız. Öylesine bir ölüm nasip eyleki Azrail as geldiğinde hoş gelsin ve geldiğinde o görevini yerine getirmeden sen bizlerden Razı ol İnşAllah( c.c.)...

AMİN

Allah razı olsun

nakşi_bendi

Ya BAKİ Entel BAKİ!

Aldığı Beğeniler
7
Ya Rahman ne güzel kulların var ben onlardan olamadım. Simdi ağlıyorum sessizce. Sanki oturduğum yerde ölümümü bekliyorum. Yok misali yasıyorum.. Her vasıtaya bindik fanide simdi sıra tabut denen cansız ata binmekte...

EMEĞİNE SAĞLIK ABİM HARİKA PAYLAŞIMDI
RABBİM AZZE VE CELLE SENDEN HERDAİM RAZI OLSUN İNŞ.

Gölge

Dost İstersen Allah Yeter

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
Bizlerde utanıyoruz Ya Rabbi sana hakkıyla kulluk edemediğimiz için bizleri bağışla Ya İlahi ....

Paylaşım için ALLAH razı olsun hafız kardeşim

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray

amin inş abi.Rabbim razı olsun çok güzel bir paylaşımdı.

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Yorum ve dualarınız için Allah sizlerden razı olsun.

Allaha emanet olun.

Üst Alt