Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Hekimoglu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
191
Türkiye'de bulunan Microsoft'un patronu Gates, Türk Telekom yöneticileriyle bir araya gelerek ucuz bilgisayar projesini anlatacak.

2405.0.@area,280,280,c.jpg

Türk Telekom yöneticilerinin Türkiye'de çok yoğun bir dijital ortam oluşturmaya çalıştığını söyleyen Gates, Türk Telekom ile gerçekleştirecekleri proje kapsamında düşük maliyetli bilgisayarı tanıtacağını ifade etti.

Şimdi bu adı geçen bilgisayarın Türkiye için kullanılabilirliği ve rantabl verim elde edilmesi hususunda Türk Telekom uzmanlarının görüşleri merak ediliyor.

kerems

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Trabzonspor
Evet bu haberi bende duydum Microsoft İntel ve Türktelekom ucuz bilgisayar için çalışmalar yapıyormuş. Ama bence onların ucuz anlayışı ile bizlerin ucuz anlayışı arasında çok fark var bu çalışmanın türk insanının ihtiyaçlarını karşılayabilecek kalitede ve ucuzlukta olacağına inanmıyorum ben. Ya bizim anlayışımıza göre gerçekten ucuz olur ama bu kalitesi düşük olur. Yada kalitesi ihtiyaçlarımızı karşılasa bile bizim için ucuz bir bilgisayar olmaz.

Üst Alt