Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

nun_kalem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
24
Her gün bir ya da iki ayeti bile okuyup ne anladığımızı bir kaç cümle ile belirtmeyecek/belirtemeyeceksek, konu gereksizdir .. İlgilenmiyorum şu saatden sonra ..

Üfff eksen sende hemen siteme kapılıyorsun yaa..
Daha Fatiha suresini işlemeden Bakaraya geçmişsin..
Ve birde Ramazan ayındayız sanal dışında da bazı görevlerimiz var..
Herzaman konuları takip edemiyorum...

katresu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14
Takım
Diğer
Ben, ayetleri sizin yazacağınızı ve bizlerin de neler hissettiği konusunda açıklama yapacağımızı sanıyordum.

Bak, hala bekliyoru(m)z...

katresu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14
Takım
Diğer
E fe hukmel câhiliyyeti yebgûn(yebgûne) ve men ahsenu minallâhi hukmen li kavmin yûkınûn(yûkınûne). Maide/50

[Onlar hâlâ cahiliyyet devrine ait hükmü mü istiyorlar? Ve yakîn sahibi olan bir kavim için, Allah'tan daha güzel kim hüküm verir.]

Allahû Tealâ: "Allah'ın Kur'ân-ı Kerim'deki ve kutsal kitaplardaki emirleri hakkı tam temsil ettiği halde, insanlar bu kitaplardan ayrılarak cahiliyye devrinde uyguladıkları kutsal kitaplara ters yanlış şeyleri mi istiyorlar?' diye soruyor. Allah'ın hükümlerine uymayan insanların uydurduğu büyük bidatlerden (Mukaddes Kitaplar'a ters düşen büyük yanlışlardan) bahsediyor.

Bunu kopyala / yapıştır yaptım. Şimdi bu ayetten; biz, ne anlıyor muyuz? anladıklarımız karşısında ne hissediyoruz? diye mi yazıya dökeceğiz...

Üst Alt