Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

hüzün yağmuru1

Gavsım seni çok Özledim♥♥

Aldığı Beğeniler
5
Takım
Galatasaray

hijab6.jpg

Üniversite kapısında başörtülüler giremez yazıyormuş ! Üzülme bacım" CENNETİN"Kapısında kâfirler giremez yazıyor!!!

engin.

... Bir_Katre ...

Aldığı Beğeniler
67
Takım
Fenerbahçe
ALLAH (C.C.) Mazlumun hakkını zalimden mutlaka alır

seylan_54

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,393
Başörtüsünün sorun haline getirilmesini müteakip verilen uzun mücadelenin sonuçları alınmaya başlandı. Konu ile ilgili önemli adımlar atıldı. İnşallah kısa bir süre sonra başörtüsü kelimesinden sonra gelen "sorun" kelimesi tamamıyla ortadan kalkacaktır.

hüzün yağmuru1

Aldığı Beğeniler
5
Takım
Galatasaray
Başörtüsünün sorun haline getirilmesini müteakip verilen uzun mücadelenin sonuçları alınmaya başlandı. Konu ile ilgili önemli adımlar atıldı. İnşallah kısa bir süre sonra başörtüsü kelimesinden sonra gelen "sorun" kelimesi tamamıyla ortadan kalkacaktır.
İnşaAllahhh:gul:

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer

ALLAH in izni ile kalksada herkes bir rahat nefes alsa.

hüzün yağmuru1

Aldığı Beğeniler
5
Takım
Galatasaray
ALLAH in izni ile kalksada herkes bir rahat nefes alsa.
Enn kısa zamnda olması duasıyla:gul:Bu mübarek Cuma gününde dua edlim inşaAllah.Bizler çekiyoruz bu zulmü,bari bizden sonra gelen kardeşlerimiz çekmesin..

Üst Alt