Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

DuayaSevdali

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Diğer
"Unutmu$um, affedersin..."​

-Yalnizim, cok yalnizim.
-Hatirliyor musun; "cok yakinim ben" demi$tim sana, "cok yakin!" Senin sana oldugundan bile yakin. Kendi kendini cagirdiginda ne kadar yakindan duyuyorsan, ondan da yakinim. Kendinden bir $ey istediginde ne kadar cabuk cevap veriyorsan, bundan daha hizliyim.
-Dogru. Sen hep yakinsin ama, nedense, ben uzaklardayim. Bana küsmü$sün saniyorum.
-Öyleyse, secde et ve yakla$! Alnina dokunacak yakinligim. Aslinda alnina yazilidir yakinligim. Araya benligini koydugun icin, bencilligini öne sürdügün icindir bana uzakligin.
-Yüzüm yok yakininda olmaya. Cok kusurluyum. Günah üstüne günah i$ledim. Sözüm yok sana sakladigim. Kirli dudaklarim. Yalanlar söyledim, bo$ sözlere degdi dilim.
- Pi$manligini görüyorum elbet. Icindekileri yakici sizilari duyuyorum. Söylemek isteyip de söyleyemediklerini de özür olarak kabul ediyorum. Yüzünün kizarmasi bile kabulüm. Bilmiyor musun ki, bagi$lamayi seviyorum ve seve seve bagi$liyorum.
-Biliyorum ama yine de unutup hata ediyorum. Gördügünü göre göre, görmüyormu$sun gibi ya$iyorum. I$ittigini bile bile, i$itmiyormu$sun gibi bo$ $eyler konu$uyorum. Sözümden dönüyorum yine. Utaniyorum. Bagi$lar misin sahiden?
-Dedim ya; bagi$lamayi kendime ilke edindim. Hicbir $eye mecbur olmadigim halde, merhamet etmeyi kendime kural diye yazdim. Affetmeyi her $eyin önüne koyuyorum.
- Ben seni hep yakar diye taniyorum. Hemen kizip gazaplandigini dü$ünerek, korkuyorum, titriyorum. Carparsin diye keyfimce ya$ayamiyorum. Gazabin da var senin.
-Rahmetim gazabimdan önce gelir. Kizmam bile rahmetimin hatirinadir. Ben yakmam seni. Sen ate$e atarsin kendini. Seni senden korumak icindir tehditlerim.
-Yine de korkuyorum. Cok korkuyorum.
-Defalarca ve en önce merhamet sahibi oldugumu hatırlattim sana. Her sözün ba$inda. Her i$in e$iginde. Daha cok, hatirimi saymani isterdim. Bir hatirlasana; bir zamanlar hatirlanmaya deger bir $ey degildin. Eksikligini kimsenin dert etmedigi dönemlerde, seni var kilmak istedim. Kendi yoklugunu kendinin bile fark etmedigi yillarda, seni insan etmeye karar verdim. $imdi seni en cok sevdigini söyleyenlerce insafsizca cöpe atilabilecek bicimsiz bir et parcasiydin; sana yüz verdim. Sana yaptigim iyiligini bilmeni istedim. Hep te$ekkür etmeni bekledim.
-Cürüyecekmi$ bedenim. Topraga girecekmi$im. Yüzüm eriyecekmi$. Ismim silinecekmi$. Dar bir yere birakilip terk edilecekmi$im. Bu deh$et icinde nasil te$ekkür etmemi istersin?
-Ilk söylemede, anlamami$ olmani anlayi$la kar$iliyorum, yine söylüyorum. Unutabilecegini bile bile yeniden hatirlatiyorum. Kolayca gözden cikarilacak, leke diye silinebilecek, kirli ve isimsiz bir damlaydin; seni adam ettim. Yoklugunda seni yakip yok edebilecegim halde, varligindan niye öc alayim, niye seni önemsiz sayayim? Senin varligini herkes inkar ederken ben inkar etmedigim halde, seni niye unutulmu$luga terk edeyim? Seni kendime muhatap sececek kadar önemsedigim halde, niye kurumu$ kemiklerini toprakta birakayim? Seni hic yoktan yarattigim halde, hic sebepsiz var eyledigim halde, ikinci defa yaratmakta niye usanayim, niye vazgeceyim?
- Ke$ke bunu daha sIk hatirlatsan!
-Hatirlasana ku$luk vaktini. Her sabah uyandiginda yeniden bulmuyor musun bedenini? Gözlerini acar acmaz, hatirlamiyor musun unuttugunu kendini? Ayrica, bir bak yeryüzünü ölümünün ardindan nasil dirilttigime. Kurumu$ cubuklari, ölmü$ dallari, sogumu$ kökleri cicek cicek, rengarenk, terü taze tenlerle, sicacik meyvelerle yeni ba$tan dirilttigimi görmüyor musun bugünlerde?
- Unutmu$um, Rabbim, affedersin, cok affedersin. Sen affetmeyi cok seversin.

Senai Demirci

Gölge

Dost İstersen Allah Yeter

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
Rabbimiz bize yoktan var edeni unutmak ne büyük gaflettir mazallah ...Senai Demirci abimiz ne kadar da güzel özetlemiş içinde düştüğümüz o karanlık anı ve anları yazarımızın yüreğine seninde ellerine sağlık kardeşim ....​

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Degerli yazarimizin yüregine saglik sizinde emeginize saglik kardesim paylasiminiz icin tesekkürler
Allah(c.c)razi olsun
Selam ve Dua ile.......

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
çok güzel paylaşım yüreğinize sağlık.ALLAh cc razı olsun.

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Senai Demirci'nin yüregine sizinde emeginize saglik kardes her iki yazida cok güzeldi
Allah(c.c)razi olsun
Selam ve Dua ile.......

H ü z ü n

SuLar Durulursa..

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
-Yalnızım, çok yalnızım.

-Hatırlıyor musun; "çok yakınım ben" demiştim sana, "çok yakın!" Senin sana olduğundan bile yakın. Kendi kendini çağırdığında ne kadar yakından duyuyorsan, ondan da yakınım. Kendinden bir şey istediğinde ne kadar çabuk cevap veriyorsan, bundan daha hızlıyım.

Üst Alt