Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

#SudoSu

Buda'mı Gol' Değil

Aldığı Beğeniler
3,492
Takım
Galatasaray
Ben ilk zamanlar gittimde son zamanlar hatta ortalarından sonra gitmedim ya teravih namazlarına... abi gidemiyorum tıklım tıklım 3 camii var.. birde ne iştir anlamadım alevilerin camisi var orayada gittim bi değişik bişi yapıyorlar ' burda değişik bir grup var gerçekten anlayamadım neyse banane.. alevilerin camisi diye ben diyorum burdada öyle diyorlarda ne işe yarıyor bi çözemedim ezanı falanda değişik okuyorlar saati sesi aman neyse..

diğer iki camii tıka basa dolu dışarıda'da yer yok... saf' bu ya namaz balık istifi gibi cemaat'mi olur... Güzel şeyler bunlar Allah sayılarını arttırsın ama şimdi geçen dediler az kalmış günlük vaka 3 e düşecekmiş.. gerek yok ibadet diye gidip vebal alıp gelecem... birde 2 sefer ayakkabımı bulamadım.. gitmedim ben kaç gün ya aralıklı olarak 6 gün falan gittim.. şimdi imam dedin aklıma ordan geldi bu mevzu

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Beşyolda biliyorum öyle bir cami mezhepleri degişik ezanlar 2 dk sonra falan okunuyor orda
Ve namazlar cem edilerek kılınıyor
Cuma namazıda farklı.

Teşekkkür ederim ????
sanada ilkokul ögretmenliği yakışır :bisidicem:

#SudoSu

Buda'mı Gol' Değil

Aldığı Beğeniler
3,492
Takım
Galatasaray
Aynen burasıda öyle birşey.. Ama allahın hiç bir kuluda benim gibi sorgulamıyordur eminim..
Alışmış buradakiler uganda güzellik yarışmasının esenyurtta oluşuna bişi yadırganmıyor o'mu yadırgansın..
Ya ben gerçekten buraya hala alışamadım' satıp gidip ev almadan kiraya çıkasım var ' iş çevresi kafa nereye biz oraya misali.. neyse aman

Benden öğretmen olmaz ya.. Çocuklarla tütün içerim ben

Senden şey'de olur oyun ablası

...vuslat

gökyüzünü bilmeyen leke sanıyor kuşları...

Aldığı Beğeniler
19,193
Araştırmacı tarih yazarı olsun:)

Üst Alt