Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
Forum Oyunu

Sükutu-ezber

Öyle işte,,,

Aldığı Beğeniler
2,157
D şıkkını kullanıyorum hiç bir şeyini merak etmiyorum,,, ????????????????????????????

#SudoSu

Buda'mı Gol' Değil

Aldığı Beğeniler
3,492
Takım
Galatasaray
Ofelya demek istediğim buydu bak yabancı değilmiş.. ben sanmıştım sen sanmasanda :D
üsttekinin merak ettiğim kısmı yok'da gıcık olduğum kısımları var ama bunu söyleyecek yer mekan zaman oluşmuyor bi denk gelse dkjshfkjdhkjfh gelmiyo abi cadı işini sağlama almış büyü ile korunuyor kljdfskhkgjhf

Günebakan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
971
Ofelya'sından neden vazgeçtiğini
Ben ne nicklerden Vazgeçtim bir bilsen
:)
Ofelya demek istediğim buydu bak yabancı değilmiş.. ben sanmıştım sen sanmasanda :D
üsttekinin merak ettiğim kısmı yok'da gıcık olduğum kısımları var ama bunu söyleyecek yer mekan zaman oluşmuyor bi denk gelse dkjshfkjdhkjfh gelmiyo abi cadı işini sağlama almış büyü ile korunuyor kljdfskhkgjhf
Acaba neden gıcık olmuş☺

#SudoSu

Buda'mı Gol' Değil

Aldığı Beğeniler
3,492
Takım
Galatasaray
Sana değil gıı gıcıklık cadıya ???? seni sevdim sende sıkıntı yok sen hani derler ya çemkirsende kızsanda silahla kovlasanda sevdim.. o pozitiflik var sende var ???? ama şeyi merak ettim mesela neden bunalım takılıyorsun hangi insancık eniği seni bu sınıra getirdi..

Günebakan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
971
Sana değil gıı gıcıklık cadıya ???? seni sevdim sende sıkıntı yok sen hani derler ya çemkirsende kızsanda silahla kovlasanda sevdim.. o pozitiflik var sende var ???? ama şeyi merak ettim mesela neden bunalım takılıyorsun hangi insancık eniği seni bu sınıra getirdi..
İnsancık eniği değil insancıklar silsilesi bu hale getirdi beni ya gerçi son halimin biriyle uzaktan yakından ilişkisi cok ????

Üst Alt