Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

yagmurunkızı

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Artık bitsin bu yakarış, ömrüme yüzünü çizdiğim tüm resimleri yakıp ısınmaya karar verdim..elimde kirli bir kadeh, içinde birbirimize karıştığımız karanlık bir bahar sabahı..Karanlık ve sabah.. Öyle tezat bakma bana, ikisinde de hep sen vardın hatırlasana!! Umudu vurulmuş yalnız bir çığlıktan başka neyim ki şimdi senin satırlarında, gözlerine sıkıştırdığım mısralarımı geri ver bana, gecelerce yazdığımız şiirleri, kurduğumuz düşleri kus bir bir şimdi tüm sokaklara..Mahrem isyanların izime düştüğü gölgeni, delik deşik ediyorum hüzünlerimle.. sen ki hüzünlerimi siyaha buladın, zamansız fütursuz uyandırdın beni boşluğumun en güzel yanından..Oysa ben yenilenmek için bir boşluk kurmuştum kentin kalabalığında, kalabalıktan düştüm boşluğa ve seni sığdırmak için dolanıyordum aklamaya çalıştığım yenik karalarda!! Yeminim diye tenimde sakladığımdın..Yüzünle boyuyordum gözlerimi, yaşlarınla siliyordum kirpiklerimi..Şimdi zavallı yarımlarda sallanıyoruz, ben yarım bile kalamayacak kadar yorgunum sevdiğim.. ya sen bütünlendin mi benden sonra..Çaldın mı bir kapıyı ve girdin mi kulaklarımda ıssızlaşan ayak seslerinle, bir başka odadan içeri.. Kim koyup da başını pencere kenarına, bekler ki bahçeye vuran gölgeni benden başka..Kim dokunup ellerine, yıldız yıldız yağar sesine benden başka..Bana serkeşlenip, eğildiğin tüm yalanların sahte gülüşlerinde aramazsın bilirim beni ..Ve geldiğinde geceler sabahına, geç diye bir ağıt yanacak dudaklarında, neresinde olurum hayatın ve o sıra hangi cümlemizi gömmekle yanıyor olurum bilmem ama, koy ki avuçlarına..!Bulamayacaksın ben gibi umuda salınan bir güvercin daha ve olmayacak teninde karanfil kokusu, dilinde sevda türküsü..Başımı ellerim arasına koyup eziyorum geçmişi bileklerimle..Kabuslarıma sen sen kan damlıyor, can havliyle rüyalara sığınıyorum.. Sığınaklarıma sağanaklaşıp sağırlaştırma beni kendime, yeteri kadar duymuyorum zaten sesimi.. Aldığım nefesin sızısı kadar uzaksın artık coğrafyama, oysa bir adımda soluğunda eriyen zamanlarım vardı..Kaybettim hepsini ve bulamayacak kadar kör kaldım yarınlara.. Kimlik bilgileri doğrulanmamış bir sevdanın kütüklerinde aranıyorum..Oylarım beterliğe ey güvercinler!!Ayyaş ayyaş dolanıp tüm ihanetlerin gergefinde, kalleşliğini yakıp öyle dikileceğim ölümün göbeğine.. 11.08.2007 YAGMURUNKIZI

Bir_Katre

RAHMETLE ANIYORUZ DEĞERLİ KARDEŞİM

Aldığı Beğeniler
50
Takım
Galatasaray
Güzel paylaşımdı ellerine sağlık...

Üst Alt