Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

FAKİR

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
1-Üye olduktan sonra forum kuralları bölümünü okuyarak onun oraya süs diye konulmadığını anlayacağıma

2-Zeki ,çevik, ahlaklı ve aynı zamanda yazı yazıp paylaşan bir üye olacağıma

3-Foruma üye olur olmaz hemen kız erkek durumunu kontrol etmeyeceğime

4-Forumda ki güzel kızlara özel mesajla sarkıntılık etmemek için elimden geleni yapacağıma.

5-Arama yapmadan konu açıp yetkililerin sinir katsayılarını artırmayacağıma. (!)

6-Adminlere, modlara ve smodlara itaat edeceğime

7-Açtığım konuları kilitleyen yetkililere sövmeyeceğime. Ayrıca konuyu kilitlediler diye özelmesajla hesap sormayacagıma
8-yolladıgım yazının forumda daha önce verilmiş olmasından dolayı arama motoruna çamur, pislik atmayacağıma.
9-zırt pırt yanlış yerlere konu açıp yetkililerin sürekli taşımacılık yapıp bel fıtığı olmalarına sebep olmayacagıma (!)

10-Asla ve asla bu adminler, modlar ve smodlar kendini ne sanıyo diye düşünmeyeceğime

11-Açtığım konulara kimse cevap yazmıyo diye kahrolmayacağıma.Ne olurr yorum yazın die sayfalarca aglamayacagıma, ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar atasözüne göre davranacagıma

12- Gerekli gereksiz smileylerle mesajımı doldurup kendimi foruma bi katkıda bulunuyor sanmayacagıma

13-Üye olduktan hemen sonra bismillah yok şunu şöyle yapsaydınız, yok şu niye şöyle diye ukala tavırlar sergilemeyeceğime

14- Admin ve modlara şirinlik yapıp yağ çekip kendime katkı sağlama amacını asla gütmeyecegime

Harddiskim, ADSL modemim, mausum, klavyem üzerine and içerim....

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Buna daha önce söz vermiştim :D

Bir_Katre

RAHMETLE ANIYORUZ DEĞERLİ KARDEŞİM

Aldığı Beğeniler
50
Takım
Galatasaray
söz söz söz :D :D :D

sürmeli

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
26
Takım
Diğer
bende söz veriyorum sözzz ;)

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
Gerekesiz smileylerle konuya fayda sağlamak istiyorum :D :D :D :D

zübeyde

abim seni cok özledim:(

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Galatasaray

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49

sılaucan ablama eslık edıyorum :D :D :D :D

erni

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
1-Üye olduktan sonra forum kuralları bölümünü okuyarak onun oraya süs diye konulmadığını anlayacağıma

2-Zeki ,çevik, ahlaklı ve aynı zamanda yazı yazıp paylaşan bir üye olacağıma

3-Foruma üye olur olmaz hemen kız erkek durumunu kontrol etmeyeceğime

4-Arama yapmadan konu açıp yetkililerin sinir katsayılarını artırmayacağıma. (!)

5-Adminlere, modlara ve smodlara itaat edeceğime

6-Açtığım konuları kilitleyen yetkililere kızmayacağıma. Ayrıca konuyu kilitlediler diye özelmesajla hesap sormayacagıma

7-Zırtı pırtı yanlış yerlere konu açıp yetkililerin sürekli taşımacılık yapıp bel fıtığı olmalarına sebep olmayacagıma (!)

8-Asla ve asla bu adminler, modlar ve smodlar kendini ne sanıyo diye düşünmeyeceğime

9-Açtığım konulara kimse cevap yazmıyo diye kahrolmayacağıma.Ne olurr yorum yazın diye sayfalarca aglamayacagıma, ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar atasözüne göre davranacagıma

10- Gerekli gereksiz smileylerle mesajımı doldurup kendimi foruma bi katkıda bulunuyor sanmayacagıma

11-Üye olduktan hemen sonra bismillah yok şunu şöyle yapsaydınız, yok şu niye şöyle diye ukala tavırlar sergilemeyeceğime

12- Admin ve modlara şirinlik yapıp yağ çekip kendime katkı sağlama amacını asla gütmeyecegime

alıntıdır

Üst Alt