Bilmiyorum bu ayrılık neden böyle . Gelse canımızı yoluna paspas edeceğimiz insanlar , canımızı biraz biraz parçalamaktan çekinmiyor hiçbir zaman .Ama öğrenmesi lazım insanın bugün gelmeyenin , yarın da gelmeyeceğini . Olmuyor maalesef bu yüzyıllardır böyle ve zannımca da böyle olacak . Bir insan görürsün , vurulursun ona kalbinin ta derininden , köprüler kurarsın onun yüreğine , canının yanacağını bilsen bile sevmeye devam edersin onu , hüsrana seve seve koşarız her zaman . Ve genelde sevdiğin gelmez , çırıl çıplak kalıverirsin aşk yolunda . Yapayalnız . Şiirler yazarsın , şarkılar söylersin ve bir sigara yakarsın gelmemezliğine sevdiğinin . Yüzüne sevda yağmurlarının inceden çisilemesi , saçlarının o meltem eşliğinde dalgalanması ve deniz manzarası ile beraber çay içip sevgili simidi yemektir çoğumuzun hayali ve bu da kursağımızda kalır . Kavuşmak aşıklar için var olan bir şey değildir azizim , bunu çok sevince adının ‘’aşk’’ olduğunda anladım . Ve uzaktan sevmeler diye bir şey var ki hepimizin bocalayıp durduğu bir sonsuzluk sanki , hiç bitmeyecek , hiç bitmesini istemediğimiz bir sonsuzluk . İnceden inceye içimizde bir fırtınaya yol açan bu sonsuzluk belki de sevdiğinin seni reddetmesiyle imkansıza dönüşüyor , içimizde birike birike her gece canımızı acıtan bir sevda canavarı çıkıyor ortaya . Şiirler yazmak , satırları onunla doldurmak , şarkılara onunla başlamak güzeldir , hatta çok güzeldir ama konuşmak lazım azizim , ne zaman içinden bir sevmek gelse git ve konuş gönlünde yer edenle çünkü konuşmazsan burana kadar dolarsın ve içindekiler çürür zamanla yok olur gider . Sevdiğinle değilse de Rabbin’le konuş çünkü ne zaman yansan aşksızlıktan seni duyan O’dur bütün yüreğini aç ona ve sevdiğini ona anlat illaki bulunur bir hal çaresi . İstersen ağla gecelerce benim gibi bir şeye yaradığı yok tabi ne gelen var ne giden ama bir umut işte insan bekliyor azizim ve hep bekler insan güzel şeyleri sonunun güzel biteceğini düşünerek , kim bilir . Belki bir gün özlenirsin sokağın birinde ve bu sefer o koşarak gelir yanına , açar yüreğini bütün çıplaklığıyla , yaşıyorsak umut var demektir . :G::G: