Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

esencemrem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
KADER ENİNDE SONUNDA ŞÖYLE VEYA BÖYLE GÜNAHLARIMIZIN BEDELİNİ ÖNÜMÜZE KOYAR. GÖRÜNEN VEYA GÖRÜNMEYEN ZAMAN İÇİNDE HERKEZ GÜNAHLARININ BEDELİNİ ÖDER.EKTİGİNİ BİÇER.BUNU BİLEN ADAM KİMSEYE KIZMAZ,GÜCENMEZ,KİMSEYİ AŞAĞILAMAZ,KİMSEYİ İTHAM ETMEZ,KİMSEDEN NEFRET ETMEZ,KİMSEYE KİN TUTMAZ.BUNU BİLEN ADAM KARŞILAŞTIGI AKSİLİKLERE ŞAŞMAZ.ÖNÜNE ÇIKAN MADDİ-MANEVİ ENGELLERİN KENDİ GÜNAHLARINDAN BAŞKA BİR ŞEY OLMADIGINI BİLİR.....

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
evet çok dogru,kader bir gün elbette günahlarımızın bedelini önümüze koyacaktır,buna sonsuz inanıyorum ve öyle olmasınıda Yüce Allah'ın ADL sıfatına baglıyorum.Allah Adildir ve hak yerini er yada geç bulacaktır.
kim zerre kadar iyilik etmişse karşılıgını görecektir,kimde zerre kadar kötülük etmişse karşılıgını görecektir.

H

hayrunisa

Guest
Orjinal Yazarı esencemrem
KADER ENİNDE SONUNDA ŞÖYLE VEYA BÖYLE GÜNAHLARIMIZIN BEDELİNİ ÖNÜMÜZE KOYAR. GÖRÜNEN VEYA GÖRÜNMEYEN ZAMAN İÇİNDE HERKEZ GÜNAHLARININ BEDELİNİ ÖDER.EKTİGİNİ BİÇER.BUNU BİLEN ADAM KİMSEYE KIZMAZ,GÜCENMEZ,KİMSEYİ AŞAĞILAMAZ,KİMSEYİ İTHAM ETMEZ,KİMSEDEN NEFRET ETMEZ,KİMSEYE KİN TUTMAZ.BUNU BİLEN ADAM KARŞILAŞTIGI AKSİLİKLERE ŞAŞMAZ.ÖNÜNE ÇIKAN MADDİ-MANEVİ ENGELLERİN KENDİ GÜNAHLARINDAN BAŞKA BİR ŞEY OLMADIGINI BİLİR

vehbi vakkasoglunun kitabından sanırım bu :) çok güzell bir yazı bu. kitaptaki tüm yazılarda harikaydı :)

yasemin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4
Üzüntüsüz bir yaşam düşünemiyorum ...
Ben bu yüzden ilgimi çeken bir kitab aldım "ÜZÜLME MUTLU OL"bu kitab tamamen senin anlattı ın öneriler üzerine yazılmış..hepinize tavsiye ederim mutlaka okuyun!!!

Destina1

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Orjinal Yazarı esencemrem
KADER ENİNDE SONUNDA ŞÖYLE VEYA BÖYLE GÜNAHLARIMIZIN BEDELİNİ ÖNÜMÜZE KOYAR
GÖRÜNEN VEYA GÖRÜNMEYEN ZAMAN İÇİNDE HERKEZ GÜNAHLARININ BEDELİNİ ÖDER.
EKTİGİNİ BİÇER.
BUNU BİLEN ADAM KİMSEYE KIZMAZ,
GÜCENMEZ,
KİMSEYİ AŞAĞILAMAZ,
KİMSEYİ İTHAM ETMEZ,
KİMSEDEN NEFRET ETMEZ,
KİMSEYE KİN TUTMAZ.
BUNU BİLEN ADAM KARŞILAŞTIGI AKSİLİKLERE ŞAŞMAZ.
ÖNÜNE ÇIKAN MADDİ-MANEVİ ENGELLERİN KENDİ GÜNAHLARINDAN BAŞKA BİR ŞEY OLMADIGINI BİLİR.....

Ne kadar güzel sözler

Üst Alt