Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Mustafa CİLASUN

Twitter:@mustafacilasun

Aldığı Beğeniler
8
Takım
Diğer
Anlatmıyor günler, aylar
Servi boylu ağaçlar, düşen hazin yapraklar, kanatsız kuşlar, bitap bırakan yalnızlıklar
Yıllar sinemi ne kadar acımasızca dağlar, sanki içimde kalbimi buğulayan bir yangın var
Ne vakit açaçaktır ruhumun hüzün bahçesinde bir ilkbahar, aşk neden esiniyle halime bakar

Çıkıyorum dağlara, yamaçlara
Sessizce bakıyorum umut içinde aranan sürur içinde ki kuşlara, rüzgar atıyor bir nara
Heyhat ki aklım avara, ucsuz bucaksız umman ruhuma temaşa ediyor çok uzak nazarıyla
Ey saki neden anlamazsın meram-ı halimi, katip yazmıyor ki içimde dinmeyen hasret şadını

Ne sahilin sessizliğinde umut var
Ne hicranın sahnesinde ruhum için bir deva var, ne akıl sır ermeyen meyanın vecdinde ar
Nerde kaldı günyüzü görmeyen o niyazlar, bahtım için bekleyen firkatler, şu ab-ı hayatlar
Her zaman mı kalbimi mest edecek yakarışlar duyulmayan sessiz çığlıklar ve akan bu yaşlar

Ner söylesen çare değil, yeiste ki sancılar
Çekilen bunca acılar, eleme gark olan sukut içinde ki vicdanlar, rahmete ram olur ulvi aşklar
Akıl niye var, edep ruhun yetisinden bahşedilen en nadide bir ar, iraden vazgeçmek için var
Yoksa nefes almak, nefsi telakkilerde yol bulmak kul için bekleyen nar, aşk idrak içinde bahar

Aklın ve izanın için aşkı öğrenmelisin
Hanhi minval üzre ulviyet kazandığını nefeslenmelisin, tensellikten ariliğini bilmelisin
Aşk, hak ve hakikatın didarında nazdır, gayret ve cefanın bazıdır, ruhun aklet neye hazırdır
Fikredermisin mühlet niye emanet-i bahttır nefesin zerresinde nefs bekleyen kimin nazarıdır

Mustafa CİLASUN

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
elinize emeğinize yüreğinize kaleminize sağlık ne diyeyim bu kadar olur sanki benim duygu ve düşüncelerimede tercüman olmuşsunuz RAHMAN ebeden razı olsun..

*zehra*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
38
Takım
Diğer
herzamanki gibi güzeldi elinize yüreğinize sağlık

?BEN?

ÖZEL ÜYE

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Diğer
Emegine yüregine saglık

bunları da haddim olmayarak ben ekledim kabul edersin inşallah

yüreğimin yangını satırlara döküyorum
güz hayatlığı değil işte yaşıyorum
alev alan kâğıdı suluyor gözlerim
sessizce oku düşün beni eyy sevgili

VuSL@T

www.rasulehasret.com

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Fenerbahçe
Mustafa CİLASUN Adlı Üyeden Alıntı :
Anlatmıyor günler, aylar
Servi boylu ağaçlar, düşen hazin yapraklar, kanatsız kuşlar, bitap bırakan yalnızlıklar
Yıllar sinemi ne kadar acımasızca dağlar, sanki içimde kalbimi buğulayan bir yangın var
Ne vakit açaçaktır ruhumun hüzün bahçesinde bir ilkbahar, aşk neden esiniyle halime bakar..

Mükemmel bir yazı .emeğinize sağlık.

Mustafa CİLASUN

Twitter:@mustafacilasun

Aldığı Beğeniler
8
Takım
Diğer
Cenabı Hak ve Takeddes hazretleri kalbinize inşirahı nasip eylesin...
Kalbi umutlarınız , sinenizin latifliğinde hiç tükenmesin, sürurla esinleşsin...
Hak derken, aşkın ülfetini zikrederken, hakikatin harını gönlünüzde nüveleştirsin.
Aşkı ve sevdayı ruhun senasında ki feyzin ulviyetiyle nasiplendirsin, gözyaşlarınız dinsin...
Amin...Müteşekkirim efendim...

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
herzamanki gibi cok güzeL...

yüreginize sagLik...

Üst Alt