Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

DuaM

cici anne :)

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Galatasaray
Yllılar yılı bekledik

Ağladık,hor görüldük,dini simge ile sağvurulduk

Yasaktı bize Emri- ilah i ile okumak

Yasaktı bize inancımızla yaşamak

Gün bizim günümüz,Gün Rabbe şükürlerle niyaz günümüz

Artık başörtümle ünv.de ;)

Hayrlı olsun inşaALLAH bu haberi az önce 19 haberlerinde gördüm.Başörtüyle ünv.arkadaşlar giriş yapmış bile şükür O'na dır :tongue:

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
Kocaeli Üniversitesi (KOÜ), sabah türbanlı öğrencilerin girmesine izin verdi. Öğleden sonra ikinci bir emirle tekrar yasaklandı. Güvenlik görevlileri başörtülü öğrencileri, başlarını açtırarak içeri alıyor.
Üniversitelerde türban serbestisi getirmek amacıyla TBMM'de yapılan anayasa değişikliğini uygulayan KOÜ, sabah türbanlı öğrencilere kapılarını açtı. Bazı türbanlı öğrenciler serbestlikten haberleri olmadığı için başını açarak girerken, haberi olanlar başı kapalı içeri girdi. Öğleden sonra tekrar yasak geldi. Başı kapalı içeri girmek isteyen öğrencileri güvenlik görevlileri durdurarak başlarını açıp girmesini istedi. Neye uğradığını şaşıran başı kapalı öğrenciler, eskisi gibi tekrar kapalı odada başını açarak içeri girdi. Başı kapalı içeri alınmayan bir öğrenci, başı kapalı içeri girmek istediğini fakat güvenlik görevlileri tarafından engellendiğini söyledi. Güvenlik görevlileri, kapalı girilmesi yönünde emir geldiğini, başlarını açarak içeri girilmesinin istendiğini söyledi.

REKTÖR BASKILARA DAYANAMADI

Sabah öğrencilerin başörtülü girmesine izin veren KOÜ Prof. Dr. Sezer Komsuoğlu, gelen baskılara dayanmadığı için tekrar yasak getirdiği öğrenildi. Üniversitedeki makamından özel bir araçla üniversiteden giden Komsuoğlu, "Konu ile görüşenlere, gelen baskılara dayanmadım, o yüzden üniversiteden dışarı çıktım. Şu anda kimse ilge görüşmek istemiyorum." dediği öğrenildi.

Daha önce verdiği demeçte bir süreç sosyal olarak işlemeye başladığını açıklayan Komşuoğlu şöyle konuşmuştu: "Daha önce öğrenciler derslere başlarını açarak giriyorlardı. Dolayısıyla sınıfta bir bütüne hitap ediyordunuz. Biz yasaların üstünde değiliz. TBMM eğemenliğin hakim olduğu yer. Bir karar verdi. Biz yasalar neyi emrederse onu uygulamakla mükellefiz. Böyle de yapacağız. Bir iki gün sanıyorum bir belirsizlik yaşanıyor. Henüz Cumhurbaşkanımızın imzasından geçmedi. Bildiğimiz kadarıyla Resmi Gazete'de de yayınlanmadı. Bir süreç sosyal olarak işlemeye başladı. Ülkenin gündemine sosyal olarak konu düştü. Biz yasalara tabiyiz."

[KaYRa]

İslam Güzel Ahlaktır...

Aldığı Beğeniler
11
Takım
Fenerbahçe
Şükür rabbime Artık açmak zorunda kalmayacağız örtümüzü...

bypolat

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Fenerbahçe
BEN MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ 'NDE OKUYORUM.

İNŞALLAH BAŞÖRTÜLÜ KARDEŞLERİMİZ YASA ONAYLANDIKTAN SERBEST ŞEKİLDE BAŞLARINI AÇMADAN DERSLERE GİRİP ÇIKARLAR...

DEĞERLİ HOCALARIMIZDA İNŞALLAH YASALARA UYGUN ŞEKİLDE HAREKET EDERLER TEMENNİSNDE BULUNUYORUM,

BAŞÖRTÜLÜ KARDEŞLERİMİN ŞİMDİDEN GÖZLERİ AYDIN OLSUN İNŞALLAH, VATANA MİLLETE HAYIRLI OLSUN...

RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN İNŞALLAH...

" HAYATA ANLAM KATABİLMEK DİLEKLERİMLE "....

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Okuyan tüm kardeşlerimin gözü aydın inşaallah birdaha bu eziyeti yaşamazssınız.

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Tüm bacılarımızın kardeşlerimizin ve tüm insanlığın gözü aydın.
Yardımcı olupta düzenleme gayreti içinde olanlardan Allah razı olsun.

:alkis: :alkis: :alkis:

nurseza

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : hafız_70
Tüm bacılarımızın kardeşlerimizin ve tüm insanlığın gözü aydın.
Yardımcı olupta düzenleme gayreti içinde olanlardan Allah razı olsun.

:alkis: :alkis: :alkis:

Loya

O Eskidendi.....

Aldığı Beğeniler
17
Takım
Trabzonspor
Şükür sonunda beklediğimiz oldu:)
Hepimize hayırlı olsun...::)

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Vatanımıza milletimize hayırlı uğurlu olsun.inşellah gelecek daha güzel olacak.Çğle ümit ediyorum :)

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
akşam kocaeli rektörü sezer hanım serbest bırakmadık ki basına yanlış geçmiş diye NTV ye telle bağlandı.

Üst Alt